Aradul găzduieşte Conferinţa Naţională „Neemia”

Aradul găzduieşte Conferinţa Naţională „Neemia”

Centrul Creştin Râul Trezirii Arad și Biserica Deo Gloria organizează, în perioada 26 – 29 septembrie 2014, Conferinţa Naţională „Neemia”.

„Conferinţa Neemia s-a adresat până acum în special tinerilor. Dumnezeu ne-a vorbit ca această conferinţă să se adreseze tuturor vârstelor care vor să experimenteze viaţa veşnică, sănătate divină, protecţie divină şi un nivel înalt de trăire cu Dumnezeu. Astfel, Conferinţa Neemia este o conferinţă a credinţei unde se va proclama Cuvântul şi se vor face rugăciuni de slujire pentru toţi cei ce doresc slujire. Ne aşteptăm la o revărsare puternică din partea Duhului Sfânt”, a explicat Samuel Adrian Caba, preşedintele Centrului Creştin „Râul Trezirii” Arad.

Evenimentul se va desfăşura la sediul Centrului Creştin „Râul Trezirii” din Calea Aurel Vlaicu nr. 41-43 din Arad (vis-a-vis de stadionul UTA) și va începe vineri, 26 septembrie de la ora 17. Invitatul special este Steve Kelly, evanghelist internațional pasionat de manifestarea puterii lui Dumnezeu prin vindecare, mântuire, eliberare.

Vorbitori la această conferință sunt Steve Kelly, Michael Smith din SUA, Relu Bahnaru și Samuel Adrian Caba din Arad. Partea muzicală va fi asigurată de Michael Smith, Deo Gloria și Echipa de laudă și închinare „Râul Trezirii”. „Este o manifestare importantă, care se va desfăşura la Arad. Motto-ul ediţiei din acest an este: Puterea cuvântului”, a declarat Samuel Adrian Caba, preşedintele Centrului Creştin „Râul Trezirii” Arad.

Taxa de participare este de 10 lei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.