Pe aeroportul din Amsterdam, un câine GĂSEȘTE călătorii care și-au uitat obiecte în avion

Pe aeroportul din Amsterdam, un câine GĂSEȘTE călătorii care și-au uitat obiecte în avion

Câinele din imagine este din rasa beagle și a fost botezat sugestiv Sherlok. Patrupedul este unul din noii angajați care se ocupă de problema obiectelor pierdute pe uriașul aeroport Schiphol din Amsterdam. El are o misiune foarte clară: caută și localizează pasagerii uituci înainte ca aceștia să părăsească incinta aeroportului și le restituie obiectele lăsate din neglijență în avionul cu care au sosit în orașul olandez.

Sherlok adulmecă obiectul uitat și locul ocupat de călător, iar apoi, cu ajutorul mirosului, reușește să ajungă la persoana respectivă pentru a-i înapoia obiectul ce-i aparține.

Simpaticul beagle poate fi văzut deseori în acțiune purtând diverse obiecte mici într-un buzunar al vestei cu care este echipat în orele de lucru. O înregistrare video difuzată de compania KLM îl prezintă pe Sherlok în timp ce își exercită noul său job.

Puiul de beagle face deliciul călătorilor, care nu contenesc în a face selfie-uri cu patrupedul și îi determină pe angajații marelui aeroport să-i acorde atenție și multă afecțiune.

Foto: huffpost.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.