Aradul lui Dorel: Străzi SPARTE și ASFALTATE din an în an, chiar și de PATRU ORI consecutiv! (GALERIE FOTO)

Aradul lui Dorel: Străzi SPARTE și ASFALTATE din an în an, chiar și de PATRU ORI consecutiv! (GALERIE FOTO)

Arădenilor pare să le fi ajuns cuțitul la os în ceea ce privește lucrările efectuate „cu repetir” pe străzile orașului.

De această dată vorbim despre zona Podgoria, unde străzile sparte și asfaltate anul trecut trec prin aceleași „chinuri” și în acest an. Una dintre ele a ajuns să bată și recorduri: A fost asfaltată de patru ori în patru ani consecutivi, după cum susține Ovidiu Luca. „Moare Bolojan de ciudă că el nu asfaltează decât o dată!”, spune ironic Luca, pe marginea imaginii de mai jos.

Și nu e singurul.

Aceeași problemă a ridicat-o și Paul Sebastian Barta, oferind mai multe imagini ale „lucrului bine făcut”.

Pozele din 13 septembrie 2020 și 16 iunie 2021 de pe străzile Onisifor Ghibu și Mărțișor ne arată cum se «aruncă» banii atunci când te «plângi» că e pandemie, criză și … bla-bla-bla! Chiar dacă «te plângi» că e pandemie și e criză, atunci când în România asfaltezi o stradă de două ori la un interval de mai puțin de un an … înseamnă că ești bun gospodar! Sunt oameni care chiar dacă nu au bani fac o lucrare în propria casă de două ori la un interval de un an? Oare chiar mai merge mult cu risipa asta de bani publici? 🤬Nu mai sunt străzi de renovat în Arad? PS – cu siguranță vor «sări» câțiva «experți» care ne vor explica care e «logica»! Numai să nu ne luați de proști chiar pe toți și chiar tot timpul!”, spune Paul Sebastian Barta.

Apropiații administrației locale s-au grăbit să răspundă criticilor, susținând că lucrările efectuate anul trecut au vizat schimbarea rețelei de termoficare iar executanții lucrării au trebuit să readucă străzile la forma inițială. Adică, să le asfalteze. Acum, pe aceleași străzi se execută lucrări de reabilitare. Păi, și dacă e așa, nu se puteau corela cele două lucrări astfel încât să nu aibă oamenii din zonă de suferit de două ori? Sau, chiar de patru! Nu pentru asta îi plătim pe câte unii de prin birourile administrației, ca să ia decizii corecte pentru cetățeni, astfel încât aceștia să aibă cât mai puțin de suferit, dacă tot plătesc taxe și impozite mai mari decât alții de prin alte municipii? Sigur că se putea. Dar la Arad nu se poate. Aici cetățenii contează sau sunt băgați în seamă doar o dată la patru ani – și atunci doar de formă, că oricum aleg „aceeași Mărie”, dar cu „altă pălărie”.

  1. ne-am saturat de voi, lichelelelor

    Raspunde
  2. se intampla asta de zeci de ani tot orasul e o spartura vesnica

    Raspunde
  3. […] post Aradul lui Dorel: Străzi SPARTE și ASFALTATE din an în an, chiar și de PATRU ORI consecutiv! (GA… appeared first on […]

    Raspunde
  4. Pai cind parandaratul este de 10%,sa tot dai lucrari la firmele specializate…Asteptam asfaltarea bulevardului central fiind curiosi ce firma va primi lucrarea.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.