Au ajuns la fundul sacului!? UTA ar căuta să se împrumute de la bancă (SURSE) – UPDATE: Ce spune conducerea clubului

Au ajuns la fundul sacului!? UTA ar căuta să se împrumute de la bancă (SURSE) – UPDATE: Ce spune conducerea clubului

Asociația Fotbal Club UTA Arad ar intenționa să se împrumute de la bancă, au precizat pentru NewsAr.ro surse din anturajul clubului.

De la Banca Transilvania, ca să fim mai exacți, de unde conducerea clubului ar încerca să obțină un credit.

Deși obținută pe surse, informația vine să confirme ceea ce se știa de mai mult timp în Arad, și anume că UTA nu stă strălucit cu banii. Și este cu atât mai plauzibilă cu cât creditarea ar veni să acopere un gol din buget, care buget a fost proiectat pentru un loc de play-off (ceea ce ar fi adus sute de mii de euro în plus în contul clubului din drepturile de televizare).

De remarcat, să situația de la UTA e din domeniul filmelor cu proști, în condițiile în care la poarta clubului au bătut investitori potenți din punct de vedere financiar și, în plus, cu dragoste față de Bătrâna Doamnă, dar actuala conducere le-a trântit ușa-n nas, preferând să mențină clubul la nivel de jucărie politică, cu toate consecințele care decurg de aici și care sunt vizibile pentru toată lumea.

UPDATE: Conducerea clubului neagă

Conducerea clubului UTA a reacționat prin intermediul unei „informări” postate pe pagina oficială, în care invocă o așa-zisă „campanie de discreditare a UTA-ei în mass media”, de parcă presa a dus echipa pe marginea prăpastiei.

„Având în vedere continuarea campaniei de discreditare a UTA-ei în mass media, dorim să informăm publicul că situația clubului este stabilă, în contradictoriu cu criza economică actuală. Jucătorii, staff-ul şi angajații clubului au salariile şi primele achitate la zi, clubul nostru nu a inițiat vreun împrumut bancar, cum speculează presa, şi nu are cesionate în avans drepturile TV, procedeu folosit de mai multe cluburi din Superligă. Sperăm că stabilitatea şi condițiile asigurate pentru performanță să se reflecte în curând şi în rezultatele echipei”, se arată în informare, care nu are nici un sens. Sens avea dacă în ea se preciza că nu există vreo intenție de a contracta respectivul credit (atunci pentru ce s-a mai completat dosarul?!).

În rest și noi ne dorim stabilitate și performanță la echipă, înțelegând prin asta mai mult decât o zbatere în subsolul clasamentului plătită cu destui bani publici din buzunarele tuturor arădenilor.

  1. adica falimentul srl..!!!!! rusine!!!!!

    Raspunde
  2. daca retrogradati echipa sa va mutati din Arad!

    Raspunde
  3. conducerea clubului nu e asta . e la Bruxelles. de acolo se hotaraste ce si cum. poa sa si retrogradeze ca pe ei nu-i intereseaza. macar asa o sa-i injure mai putini pe stadion. UTA libera!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.