Au început înscrierile la „Miss Sântana 2014”. Câştigătoarea va intra direct în finala „Miss Arad 2014”

Au început înscrierile la  „Miss Sântana 2014”. Câştigătoarea va intra direct în finala „Miss Arad 2014”

Au început înscrierile la concursul de frumusețe „Miss Sântana 2014”, anunţă Adela Răuţ, din partea Angels Organization. Competiția vizează promovarea tinerelor talente, având ca scop principal realizarea unei rampe de lansare a adolescentelor care își doresc o carieră în modeling.

Evenimentul, organizat de Primăria Orașului Sântana și Asociația Angels Organization, se va desfăşura în cadrul Zilelor Orașului Sântana, în data de 5 iulie, la terenul de sport al Școlii Gimnaziale Sf. Ana.

Înscrierile la concurs se pot face prin trimiterea unui e-mail de intenție la adresa misssantana2014@yahoo.com, până la data de 27.06.2014. Acesta trebuie să conțină minim 3 fotografii și datele personale (nume, prenume, data nașterii, număr de telefon).

La concurs pot participa persoanele de sex feminin din Sântana, cu vârste cuprinse între 14 şi 24 de ani, având o înălțime minimă de 1,65m.

„Câștigătoarea concursului Miss Sântana va intra direct în finala mult așteptatului concurs «Miss Arad 2014», care va avea loc în această vară”, a mai precizat Adela Răuţ.

Foto: Arhiva/Miss Sântana 2013

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.