Bărbat arestat după ce a violat o femeie de 80 de ani imobilizată la pat

Bărbat arestat după ce a violat o femeie de 80 de ani imobilizată la pat

O femeie de 80 de ani imobilizată la pat a fost violată de un bărbat care a pătruns într-o noapte în locuinţa acesteia. Potrivit anchetatorilor, violul a fost comis în noaptea de 9 spre 10 august, în jurul orei 01,00. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş au solicitat Judecătoriei Chişineu Criş în data de 11 august arestarea preventivă a lui Attila Gyula K., aflat în stare de reţinere, pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Judecătorii de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Chişineu Criş au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru 30 zile.

În probatoriul administrat în această cauză se arată că în noaptea de 9 spre 10 august, în jurul orei 01,00, Attila Gyula K. a pătruns fără drept în locuinţa unei femei în vârstă de 80 de ani, imobilizate parţial la pat din cauza unor afecţiuni medicale grave, şi a întreţinut cu aceasta acte sexuale, fără consimţământul victimei, prin  ameninţare şi constrângere fizică, modalitate în care a provocat victimei leziuni traumatice care necesită 10-12 zile îngrijiri medicale.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.