Bătrânei Doamne i s-a FURAT finala! Kovacs și Mladinovici, două cadouri pentru U Cluj (VIDEO)

Bătrânei Doamne i s-a FURAT finala! Kovacs și Mladinovici, două cadouri pentru U Cluj (VIDEO)

UTA a pierdut șansa de a juca finala Cupei României după două cadouri făcute Universității Cluj de Istvan Kovacs, aflat în camera VAR, și Horia Mladinovici, centralul partidei.

Prima dată, Bătrânei Doamne i-a fost anulat un gol superb, înscris de Postolachi, centralul dictând (după ce a fost chemat la raport din camera VAR de către Istvan Kovacs) un fault inexistent în favoarea clujenilor. Inițial, Mladinovici validase golul atacantului arădean.

A doua oară, Ubbink l-a busculat pe Remacle în careu și, din nou, deși Mladinovici a lăsat, firesc, jocul să continue, a fost chemat din nou de Kovacs din camera VAR, fapt care l-a determinat pe acesta să dicteze penalty în favoarea clujenilor. Nistor a înscris de la punctul cu var, lovitură care a fost, de fapt, și singurul șut pe spațiul porții avut de clujeni. Prea puțin pentru o pretendentă la Cupa României.

UTA și suporterii ei, care s-au deplasat în număr mare la Cluj Napoca, rămân cu un gust amar după această semifinală în care ar fi meritat mult mai mult.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.