Adrian Ţolea, de la ADI Deşeuri, şi-a făcut public salariul

Adrian Ţolea, de la ADI Deşeuri, şi-a făcut public salariul

Adrian Ţolea, directorul executiv al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară – Sistem Integrat de Gestionare a Deşeurilor Arad (pe scurt, ADI Deşeuri), şi-a făcut public salariul.

„Pentru a nu se lăsa loc de interpretări, în spiritul unei maxime transparenţe,  precizez faptul că membrii Consiliului Director al Asociaţiei nu sunt retribuiţi, ci doar aparatul tehnic şi directorul executiv. Aşa cum am subliniat în comunicatul anterior, Asociaţia ADI SIGD Arad nu se află sub incidenţa Legii nr. 153/2017 invocate, ca urmare salariile nu sunt publice, respectând dreptul la confidenţialitate. Având în vedere solicitarea  făcută de către USR Arad voi face o informare către Consiliul Director al Asociației care poate să facă ulterior o informare de presă. În ceea ce mă priveşte, având şi calitatea de consilier judeţean, declaraţia mea de avere şi interese se poate găsi pe site-ul Consiliului Judeţean Arad, unde sunt trecute toate veniturile, inclusv cel de salariat al Asociaţiei. Pot să adaug că la nivelul anului 2017 am avut un salariu mediu net de 3.828 lei lunar”, a declarat Adrian Ţolea într-un comunicat de presă.

De remarcat, că Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară – Sistem Integrat de Gestionare a Deşeurilor Arad a refuzat să facă publice salariile angajaţilor, în urma unei solicitări a USR Arad, motivând că are statut de asociaţie non-profit şi nu se încadrează în prevederile Legii nr. 153/2017 care reglementează salarizarea personalului plătit din fonduri publice.

În acest context, ziarul nostru a cerut public asociaţiei să dea publicităţii salariile angajaţilor şi să spună câţi membri de partid (în special de la PNL) lucrează acolo.

Citeşte şi:

Câtă NESIMŢIRE! Faceţi publice SALARIILE de la ADI Deşeuri şi spuneţi câţi membri de partid lucrează acolo!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.