BREAKING NEWS/ Senatorul Ioan Cristina a RENUNŢAT la funcţia de co-preşedinte al PNL Arad. MOTIVELE din spatele DECIZIEI (UPDATE)

BREAKING NEWS/ Senatorul Ioan Cristina a RENUNŢAT la funcţia de co-preşedinte al PNL Arad. MOTIVELE din spatele DECIZIEI (UPDATE)

Senatorul Ioan Cristina a renunţat, astăzi, la funcţia de co-preşedinte al PNL Arad, urmând să ocupe poziţia a doua în filială după Gheorghe Falcă. Anunţul senatorului a fost făcut într-o şedinţă a conducerii organizaţiei judeţene.

Renunţarea senatorului la funcţia de co-preşedinte face parte din strategia naţională a PNL de a urgenta procesul de fuziune dintre vechiul PNL şi fostul PDL, ceea ce înseamnă că, până în vară, în toate organizaţiile judeţene se va renunţa la conducerile bicefale (lucru anunţat de noi încă de la începutul acestei luni).

Cu această ocazie, în organizaţii se va înfiinţa o singură funcţie de prim-vicepreşedinte, care va fi ocupată de unul dintre cei doi foşti co-preşedinţi. La Arad, aceasta va fi ocupată de Ioan Cristina.

UPDATE/ Ce spun Ioan Cristina şi Gheorghe Falcă
„La nivelul conducerii centrale a PNL s-a luat decizia de a se renunţa la conducerile bicefale, sistem care s-a constatat că nu a prea funcţionat în teritoriu. În săptămâna trecută s-a întâmplat deja acest lucru în trei judeţe, astăzi (joi. n.red.), săptămâna viitoare se va întâmpla acelaşi lucru în alte patru organizaţii şi aşa mai departe. Aceasta înseamnă că, până în vară, în toate organizaţiile judeţene se va renunţa la conducerile bicefale”, a spus senatorul Ioan Cristina.

falca 1
„Demisia colegului Ioan Cristina din funcţia de co-preşedinte al organizaţiei judeţene face parte din strategia naţională a PNL, în sensul de a urgenta procesul de fuziune dintre vechiul PNL şi fostul PDL. El va ocupa una dintre poziţiile de prim-vicepreşedinţi ai filialei arădene, alături de ceilalţi actuali prim-vicepreşedinţi ai organizaţiei, care şi-au câştigat în urma unor alegeri interne poziţiile respective şi nu pot fi demişi din funcţii”
, a declarat Gheorghe Falcă, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Arad.

  1. gata i-a halit Falca!! :))))))))))

    Raspunde
  2. S-a demonstrat inca odata ca acest personaj este o sluga jalnica!!!

    Raspunde
  3. Nu s-a demosntart nimic din moment ce fraierii din județ i-au dat voturile.

    Raspunde
  4. Cum a ajuns Falca sa conducă PNL! Iti sta mintea in loc! Daca si indivizi ca acesta ajung senatori…

    Raspunde
  5. Exista o posibilitate sa renunte cu totul? Si alalalt? Precum si ceilalti?

    Raspunde
  6. urmeaza marea alianta cu nasul Basescu si MP-ul blondei … adio liberali aradeni, sau poate gasiti pe vreunul care sa aibe o idee si sa va refaceti, asa cum erati cu 18%, nu va trebuie sa fiti slugi la PDL

    Raspunde
  7. Nelutu liberalii sunt cu CIUPE! Noi votam Ionel Ciupe! Jos PDL-ul…

    Raspunde
    • a plecat vreun liberal cu Ciupe? Eu nu stiu, sincer… adevaratii liberali stau pe margine si asteapta marea spargere… ca sa refaca marele PNL, faca manjeli portocali pe steagul galben-albastru. Asteptati, vom fi ce am fost si ceva mai mult!

      Raspunde
  8. Pana la urma s-a intamplat ceea ce era previzibil si de nenumarate ori a fost mentionat de liberalii care au plecat din pnl.

    Raspunde
  9. Bă Cristina astă nu are coaie, în locul lor are o gaură, pe care o sugerează și numele. Și-a desfăcut picioarele pentru Fălcosu și a trădat tot PNL-ul la nivel de județ.
    Cică motivul estă să grabească fuzionarea celor 2 partide. Greșit, motivul estă să îi lase pe foștii PDL să ocupe pozițiile de conducere, pentru că PNL sunt niște lași și incompetenți din punct de vedere politic.
    Nu au coloană vertebrală, săracul Brătianu urlă și se zbate de durere că fostul partid istoric care a format și modernizat România a ajuns să fie curvă la oameni inferiori și astă doar pentru că PNL este condus de oameni inferiori.
    Bă în locul lor a-ș demisiona de rușine din partid, nu doar conducerea PNL ci toți, încât să se desființeze partidul și să las pe alții mai capabili să refacă partidul.
    Dar omul care nu are rușine nu are nici onoare.
    Cristinuța nu dă dovadă de nici una. Păi așa senator ne reprezintă, o curvuliță care cedează pentru un pumn de promisiuni, sau probabil amenințări făcute de Fălcosu.

    Raspunde
  10. Liberalii adevarati vor merge la ALDE , doar asa pot opri ramanerea la butoanele Aradului a hoardei falchisto-basiste !!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.