UPDATE/ Bunică dată DISPĂRUTĂ. Apel DISPERAT al familiei pe FACEBOOK!

UPDATE/ Bunică dată DISPĂRUTĂ. Apel DISPERAT al familiei pe FACEBOOK!

O familie din Arad își caută cu disperare bunica care a dispărut în cursul zilei de miercuri.

Rudele femeii au anunțat dispăriția acesteia la Poliție dar pentru a spori șansele să o găsească au postat și un apel pe Facebook prin care îi roagă pe cei care vor să îi ajute, distribuind mesajul.

„Bună mămici, dacă mă puteți ajuta și pe mine: de ieri dimineața lipsește bunica mea de acasă și nu o găsim nicicum. Am fost și la Politie dar încă nu au găsit-o nici ei… în momentul dispariției purta puloverul din imagine și o fustă neagră lungă și batic pe cap. Dacă o vedeți sau ați văzut-o vă rog să mă contactați la numărul de tel 0742222791. Distribuirile ar ajuta enorm! Mulțumim din suflet!”, este apelul postat Diana Grigoroaei pe un grup de pe rețeaua de socializare.

UPDATE

AȚI VĂZUT-O?

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Arad, numele femeii care a dispărut la data de 11 aprilie este Lucreția Cristea. Aceasta are 76 de ani.

Femeia are următoarele semnalmente: 1,60 m., 70 de kg., păr grizonat, tuns scurt și ochi căprui.

La momentul dispariției, aceasta era îmbăcată cu un pulover tricotat de culoare portocalie, fustă de culoare neagră, pantofi maro, iar pe cap purta un batic negru cu flori.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea femeii sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.