Călători TERORIZAŢI în tramvai! VEZI ce le face acest bărbat!

Un individ cu serioase probleme psihice a fost filmat de un elev într-un tramvai din Arad. Ce le face acesta călătorilor este inadmisibil!

  1. un nebun. putea sa iasa rau de tot

    Raspunde
    • E un tampit care terorizeza si copilasii Liceului Pedagogic de pe Blaga.
      Tipa,se leaga de toti…
      Politia locala…pauza!Au alte preocupari, nu sa ne protejeze copii de idiotii care primesc mancare gratuit de la Biserica Catolica;desigur ca sa poata sa-si cumpere de la ”Padis”bere si sa faca scandal pe strada…

      Raspunde
  2. acest om trebuie internat. nu e vina lui ca a ajuns asa. e nebun de-a binelea

    Raspunde
  3. SA LE FIE RUSINE CELOR CARE AR TREBUI SA IA MASURI,DE PSIHOPATU ASTA I LIBER.CAND VA OMORI PE CINEVA ATUNCI O SA SE IA MASURI.EU I-AS RUPE CAPUL DACA MI-AR FACE MIE SAU FETITEI MELE RAU.EVIDENT O SA FIU VINOVAT,CA ASA E LEGEA.CELUI CARE A FILMAT SA I FIE RUSINE SI LUI CA LA INTARATAT M.TARE.VATMANII SI CONTROLORII AM AUZIT CA NU SUNT PLATITI SA I DEA JOS SAU SA SE BATA CU BOSCHETII.POLITIA!ALOOO!!IL GASITI LA FANTANA DE LA GARA SI IN FATA TEATRULUI.INTERNATI-L LA PSIHIATRIE SAU LA PUSCARIE.UNDEVA UNDE SA NU MAI FACA RAU.DACA NU NE SCAPATI DE ACESTI INDIVIZI SA VA FIE R U S I N E.

    Raspunde
  4. Sunt de acord ceva trebuie făcut în privința lui dar sunt și oameni inconștienți care încurajează comportamentul lui mai ales de cei care vor să îl filmeze, eu sunt navetist și îl văd aproape în fiecare zi în autogara Transdara când nu îl bagă în seamă nu se comportă așa, dar când are ”public” începe show-ul. Personalul autogării încearcă să îl alunge la fel ca pe restul cerșetorilor fără prea mare succes.
    Ce nu înțeleg eu este: Cam la fel de des trec și mașini ale Jandarmeriei pe acolo, de ce nu sunt ridicate persoanele de gen?

    Raspunde
    • acest individ afost luat de nenumarate ori de jandarmi si dus la spitalul de psihiatrie dar nu il tin acolo mai mult de cateva ore dupa care ii dau drumul din nou pe strada,asa functioneaza sistemul in Romania,o spun cu convingere ca jandarmi isi fac treaba chiar bine fata de alte institutii,vinovati sunt si cei care il provoaca el este nebun cu acte in regula iti da una si ia masuri daca ai inpotriva cui

      Raspunde
  5. eram in tranvaiul 3 veneam din Aradul Nou si acest individ vorbea foarte vulgar, in tranvai unde erau si copii,niste tineri ,lau dat jos si sa dus sa ia pietre sa arunce in geam la tramvai este inadmisibil . te frica sa mai iesi pe strada ca politia nu face nimic .

    Raspunde
  6. Este un pericol public!!! Sa le fie RUSINE celor care nu fac nimic. In martie, acest om cu grave probleme psihice isi purta bocceaua pe un topor pe care il purta cu el ziua in amiaza mare..pe strada, prin tramvai. Chiar in acele zile am avut un incident cu el. M-a facut in tot felu, pe mine si pe alti calatori si imi era frica ca ma loveste. M-a impins la usa…a fost groaznic. Autoritatile sa faca cevaaa!

    Raspunde
  7. saptamana trecuta a sarit in fata masinii mele cu un bolovan in mana, se certa cu un tanar pe lucian blaga… cand va omori pe cineva, atunci se va sesiza si onor statul

    Raspunde
  8. ieri am sunat la 112 , sa anunt ca iar a aparut pe tramvai ,in zona banc prost , acel excroc , care are legat piciorul la spate si face pe handicapatul tarandu-se pe jos si apeland la mila fraierilor . operatoarea de la 112 parea mult mai interesanta de numele meu ,decat de sesizarea in cauza !!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.