Campioana Mara Oprea a primit un cadou și flori de la primarul Falcă

Campioana Mara Oprea a primit un cadou și flori de la primarul Falcă

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, s-a întâlnit în această dimineață cu Mara Oprea, fetița medaliată la concursul internațional de nataţie organizat de Fundaţia Special Olympics Monaco. Mica sportivă care a câștigat medalii pentru România a fost invitată la Primăria Arad împreună cu mama ei și reprezentanții Asociației Integra.

În cadrul întâlnirii Gheorghe Falcă a felicitat-o pe Mara și pe cei care o susțin, oferindu-i fetiței un cadou și un buchet de flori. Primarul municipiului Arad a declarat că municipalitatea va sprijini organizarea în Arad a unor competiții sportive “special olympics”.

Mara Oprea are 11 ani și este diagnosticată cu Sindrom Down. Fiind cea mai tânără din cei 230 de participanți la concursul internațional de nataţie organizat de Fundaţia Special Olympics Monaco, Mara a obţinut medalia de argint la proba de 50 metri şi locul IV la 25 metri. România a participat pentru prima oară la un astfel de concurs internaţional de nataţie.  Purtătorul de drapel al delegaţiei noastre la defilarea din cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor a fost chiar Mara Oprea.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.