Care sunt motivele pentru popularitatea jocului de 21

Care sunt motivele pentru popularitatea jocului de 21

Mulțumită cazinourilor online, avem o varietate mai mare de jocuri de cazino ca niciodată. Este adevărat că majoritatea sunt de fapt jocuri de păcănele cu diferite teme și variațiuni. Dar chiar și așa, nu este un secret că se poate juca un număr nenumărat de jocuri diferite doar cu un pachet de cărți. Unele dintre acestea – cum ar fi baccarat sau poker – sunt mai populare decât altele. Totuși, când vine vorba de popularitate globală pură, niciunul nu poate întrece blackjack-ul. Dar de ce se întâmplă acest lucru?

Regulile sunt aproape aceleași peste tot

Multe jocuri de cazino au variații care schimbă cel puțin o regulă majoră de joc între ele. Unele schimbări pot influența jocul așa de mult încât acesta să primească alt nume și să fie considerat un joc nou, chiar dacă la bază stau aceleași principii. De exemplu, oamenii preferă blackjackul european în locul celui american. Acum, blackjackul este ca majoritatea jocurilor cu pachete de cărți, în sensul că are numeroase jocuri paralele – pontoon, de exemplu. Cu toate acestea, regulile de „blackjack” în sine sunt aproape aceleași, la betano sau oriunde va aflați, de la mecanica de joc până la recompense.

Indiferent de țara sau regiunea în care vă aflați, regulile sunt simple și statice. Înseamnă că, dacă te obișnuiești să joci blackjack la un cazinou, nu va trebui să memorezi reguli noi atunci când vizitezi un alt cazinou. Acestea fiind spuse, vă încurajăm în continuare să citiți termenii și condițiile specifice ale cazinoului ori de câte ori mergeți la un nou cazinou pe internet.

Este un joc prietenos pentru jucători

Bineînțeles, acest lucru include simplitatea jocului. Dar, în mod specific, vorbim despre cât de corect este blackjack-ul. Cazinourile sunt, în cele din urmă, o afacere, deci trebuie să se asigure că au un profit asigurat la sfârșitul zilei. Acest lucru înseamnă că acestea, adică „casa”, câștigă mai mult decât câștigă un jucător în medie la aproape orice joc. Diferența dintre câștigul mediu al casei și cel al jucătorului este numit „avantajul casei”.

Jocurile cu sloturi, în special, sunt cunoscute ca fiind jocuri unde este dificil de câștigat bani. Acest lucru are ca rezultat un avantaj al casei foarte de mare – ceva de genul peste 10%. Cu toate acestea, blackjackul nu este unul dintre aceste jocuri. Regulile sale sunt corecte pentru ambele părți, iar cazinourile au un avantaj al casei de doar 0,5% pentru un jucător obișnuit. Acum, înțelegeți că acest lucru reprezintă un procent mediu de câștig și nu este valabil oricui, oricând. Un avantaj al casei de aproape zero procente înseamnă totuși că blackjack-ul este o afacere cât se poate de corectă în limitele unui cazinou.

Ajungi ușor să joci o mână

Nu poți intra pur și simplu la o masă de poker și spera să înveți jocul în câteva runde. Există prea multe detalii și complicații. Pe de altă parte, se poate învăța blackjack în doar două runde de joc. Regulile sunt simple: Scopul este foarte simplu: să învingi mâna dealerului fără să depășești 21 în valoarea mâinii. Durează doar o rundă pentru a învăța ce trebuie să faci, iar faptul că este mult mai ușor de învățat decât un joc de cărți obișnuit îi conferă cu siguranță popularitate. Nu trebuie totuși să uiți aspectul următor: Blackjackul este un joc ușor de învățat din punct de vedere al mecanicii de joc. Orice înseamnă strategie sau mecanică de expert necesită timp și învățare aprofundată.

Este necesară să te dezvolți la masa de joc

Lăudăm blackjack-ul pentru simplitatea sa. Dar dacă doriți cel mai simplu joc de cazinou, puteți la fel de bine să vă îndreptați spre sloturile care nu necesită decât să apăsați un buton. Adevărul este că blackjack-ul este un echilibru perfect între îndemânare și ușurință. Ca să clarificăm: este suficient de simplu pentru ca oricine să-l poată juca. Regulile sale lasă, de asemenea, mult loc pentru a vă pune în valoare îndemânarea și experiența. Te poți descurca mai bine decât un jucător începător de blackjack dacă ești bun la numărarea cărților, de exemplu. Iar faptul că ai acest plafon de îndemânare înseamnă că ai și șanse mai mari de câștig.

Câștiguri mari

Întrebați orice jucător de blackjack de ce alege acest joc și vă va spune despre plata de trei la unu. Blackjackul vă oferă atât de mult spațiu pentru acoperirea costurilor de joc, încât este un joc de bază pentru toți jucătorii experimentați. Pentru început, puteți câștiga runda chiar de la început, dacă obțineți un 21 natural. Și asta îți oferă de fapt un câștig de trei la unu, ceea ce este incredibil pentru standardul mediu al jocurilor de cazino. Dar ce se întâmplă dacă nu reușești? Spre deosebire de ruletă, la blackjack continui să joci chiar dacă nu a căzut bila exact cum ai pariat. Nu se știe ce carte urmează să primești. Blackjackul este unul dintre puținele jocuri în care fiecare jucător de la masă poate pleca cu un profit.

Ritmul rapid

Blackjack nu va avea niciodată un joc lung. Acest lucru îl face perfect pentru atunci când aveți timp limitat. Dacă un jucător ocazional vrea să joace un joc de cazino într-o pauză de cinci minute între perioade de muncă, poate face cu ușurință acest lucru cu o rundă de blackjack. În plus, ritmul rapid face ca blackjack-ul să fie cu atât mai interesant. În cele din urmă, acest lucru satisface unul dintre cele mai mari plusuri ale unui joc: să fie distractiv. Așadar, nu uitați să vă distrați și consultați un ghid de strategie pentru a afla care este mișcarea cea mai înțeleaptă pentru orice mână veți primi.

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.