CET Arad e PE BUTUCI! Angajaţii au cerut ajutorul GUVERNULUI, printr-o SCRISOARE DESCHISĂ. Citiţi şi vă ÎNGROZIŢI!

CET Arad e PE BUTUCI! Angajaţii au cerut ajutorul GUVERNULUI, printr-o SCRISOARE DESCHISĂ. Citiţi şi vă ÎNGROZIŢI!

Situaţia în care se regăseşte CET Arad, cu datorii uriaşe, popriri pe conturile bancare şi în pericol de a nu mai putea furniza căldură şi apă caldă pentru arădeni, i-a determinat pe angajaţi să seară ajutorul Guvernului României.

Sindicaliştii de la CET au adresat, astfel, o scrisoare deschisă Guvernului României, dar şi Instituţiei Prefectului, Consiliului Judeţean Arad şi Primăriei Municipiului Arad.

Citeşte aici textul scrisorii deschise:

SCRISOARE DESCHISĂ

  1. saracii
    risca sa ramana fara salarii , ca sa nu mai vorbim de obisnuitele prime de craciun ,ce tragedie nu ?!!
    dar botoxila nu isi permite sa lase aradul fara incalzire, ttrebuie sa se gandeasca la alegerile de anul viitor
    asa ca va fii inca odata marinimos cu acesti amarati si mai mai baga cateva sute de mii de lei in aceasta gaura neagra .

    Raspunde
  2. la CET lucreaza multi membri de partid de la PDL asa ca nu o sa-i lase Falca fara prime si salarii. iar daca-i lasa cu atat mai bine ca nu o sa-l mai voteze si scapam de matracuc!

    Raspunde
  3. Tov.Lebădă
    Propuneți de urgență restructurarea și depolitizarea CET-ului.Nu mai umblați cu miloaga pe la diferite uși. Mai puțini directori,mai puțini consilieri mai puține prime etc.Ca șef de sindicat,apărați drepturile angajaților competenți, nu leprele politrucilor angajați.Doar așa s-ar putea crede că dvs.sunteți bine intenționat chiar dacă ați pierde niscava privilegii care bănuim că le aveți CET-ul a ajuns cu cuțitul la os!.

    Raspunde
    • De te-ar lovi trasnetul, in cap, poate ai reusi sa gandesti macar odata cu samanta de creier pe care o ai. Esti un gunoi si poti sa-i spui tov. la tac-tu, la bunu-tu si poate tie,. Daca il cunosti pe Doru Lebada, ai curaj, nefericitule si spune-i asemenea cuvinte in fata, poate ti-o sparge. Daca nu era Lebada sa se lupte singur cu toti mafiotii si oamenii lor, poate ca CET-ul nu mai exista de mult. Tu esti doar unul dintre slugile lui Jita, care aruncati cu noroi in oameni fara bun simt. Dispari in lumea ta….

      Raspunde
  4. RASTIGNITIL PE PLAVETI.EL IA ANGAJAT TOATE SLUGILE LA FALCA.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.