Ciprian Luca: „Cum cere el partea ce i s-ar cuveni dacă tot e pe firma ei şi a neamurilor din partea ei?”

Ciprian Luca: „Cum cere el partea ce i s-ar cuveni dacă tot e pe firma ei şi a neamurilor din partea ei?”

Fostul deputat Ciprian Luca a făcut o declaraţie pe Facebook care are darul de a-i pune pe gânduri pe foarte mulţi arădeni.
„Vă supun atenției o speță. Un el e demnitar ea patroană. Nu se mai potrivesc în vorbe și ajung la mediere pentru divorț, el nu se prezintă de două ori pentru ca ea nu vrea să îi dea nimic ca zice ca el nu are pe numele lui nimic dar tot ce are ea pe firmă e doar datorită poziției lui. Acum au ajuns la judecată. Cum cere el partea ce i s-ar cuveni daca tot e pe firma ei si a neamurilor din partea ei. El va spune oare ca firma a primit contractele datorita lui sau va spune ca el trebuia sa primeasca o suma de bani si a trecut prin firma ei cine nu intelege in termenii vremii e spaga mascată. Ajutați-mă cu un punct de vedere că vreau să îl ajut pe prietenul meu că e și cireșar și are multe cireșe și cum sa le justifice si cum să se justifice și ulterior în fața celor care beneficiază spiritual de pe urma cireșarilor. Vine o zi si trebuie neapărat explicat”, a declarat Ciprian Luca.
Orice asemănare cu personaje reale nu este întâmplătoare.

Foto: Facebook

  1. madama de pica a hotarat sa divorteze?? vaaai vai ce-o sa iasa….!!

    Raspunde
  2. In sfarsit si-au dat seama Ela si maica-sa ce dobitoc tin in casa!

    Raspunde
  3. Oricum luca este degeaba….mare candidat……..kk maka

    Raspunde
  4. Asta a inceput sa-si scrie memoriile.

    Raspunde
  5. Din cate vad domn Ciprian Luca exdeputat a devenit vocal de la o vreme cu tot felul de „ziceri” ma intreb la ce doreste sa candideze?
    Daca la PNL batalia e mare existand multi candidati pe tot felul de fonctii, sunt vreo 3-4 pe un loc ca la medicina pe vremea impuscatului, la PSD vad ca e Lupas, Tripa, si mai nou Luca cu zicerile, in rest bate vantu frunza-n dunga.

    Raspunde
  6. Cum le stie domnul Luca chiar pe toate

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.