Un arădean a „tradus” MASONERIA la Chişinău

Un arădean a „tradus” MASONERIA la Chişinău

La „Librăria din Centru” din Chişinău a avut loc zilele trecute lansarea cărţii „Masoneria Explicată Profanilor”, a istoricului arădean Antoniu Martin.

Evenimentul, al cărui amfitrion a fost scriitorul Gheorghe Erizanu, s-a bucurat de un numeros auditoriu. Cartea, prezentată de Iurie Ambros şi Alexandru Rufanda, reprezintă, prin tematica abordată, o premieră în spaţiul cultural al Republicii Moldova, propunând cititorilor interesaţi de domeniul iniţiatic o incursiune documentată în lumea fascinantă şi complexă a masoneriei.

„Cartea prezintă evoluţia fenomenului masonic la nivel internaţional, insistând şi asupra principalelor componente iniţiatice ale acestei societăţi, adresându-se deopotrivă profanilor şi iniţiaţilor. Lansarea acestei cărţi la Chişinău a reprezentat un eveniment editorial inedit, ca autor constatând un mare interes pentru acest subiect mai ales din parte tinerilor din Republica Moldova”, a spus istoricul Antoniu Martin.

Masoneria la Chisinau 2

  1. CUM SA FACI BANI ONLINE ! In aceste timpuri este nevoie sa inveti rapid cum sa faci bani online! Profita si tu imediat de acest sistem care te indruma pas cu pas si te invata cum sa faci bani online! Incepe urgent sa te instruiesti cum sa faci bani online! Noi, cu o echipa dinamica si tanara, suntem alaturi de tine si te ajutam cu cea mai mare seriozitate sa reusesti! Numai cand doresti cu cea mai mare seriozitate sa schimbi ceva in viata ta, cauta-ne la adresa de email: marianapoe91@yahoo.ro

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.