Clipe DRAMATICE pentru un cunoscut REALIZATOR DE EMISIUNI TV arădean: „Am trecut prin cea mai grea cumpănă a vieții mele”

Clipe DRAMATICE pentru un cunoscut REALIZATOR DE EMISIUNI TV arădean: „Am trecut prin cea mai grea cumpănă a vieții mele”

Unul din cei mai cunoscuți realizatori de emisiuni TV din Arad a trecut prin clipe foarte grele după ce a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

Sorin Ghilea, realizatorul emisiunii „Ghilea Show” de la TV Arad a povestit pe pagina sa de facebook că a ajuns pe perfuzii din cauza bolii și că i-a fost frică pentru viața sa. Acesta spune că încă nu și-a revenit complet și le recomandă celor care nu cred în existența virusului să-și facă un control medical urgent la „tărtăcuță”.

Am trecut prin cea mai grea cumpănă a vieții mele. COVID 19! Din 26 decembrie încerc să conving viața și universul că mai am treabă aici, pe pământ. Nu știu dacă am reușit, e prematur, știu însă că au fost și sunt momente cumplite de deznădejde, de durere, de uluială. Covid-ul ucide! După multe zile de perfuzii, încerc să redescopăr viața, totul e altfel, oboseală, panică, derutare. Urmează o lungă perioadă de recuperare, dar eu sper că totul va fi bine. Le mulțumesc din suflet celor care mă tratează și le pasă de mine. De fapt ce vreau să vă spun, aveți grijă de voi, de sufletele voastre, de cei dragi vouă. Nimic nu este mai important în lumea aceasta. Iar celor care încă mai cred că nu există Covid le sugerez un sincer și urgent control medical de specialitate, la tărtăcuță. Să ne revedem cu bine!”, afirmă Sorin Ghilea.

Foto: https://www.facebook.com/soringhilea

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.