CORONAVIRUS. Boala macină cadrele medicale arădene. A mai MURIT o asistentă iar o alta se află ÎN STARE GRAVĂ

CORONAVIRUS. Boala macină cadrele medicale arădene. A mai MURIT o asistentă iar o alta se află ÎN STARE GRAVĂ

După ce zilele trecute o asistentă de la Ineu a decedat în urma complicațiilor determinate de infecția cu SARS-CoV-2, o altă asistentă infectată cu noul coronavirus a murit aseară, informează conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Daciana Grada avea 45 de ani și lucra în cadrul secției de Ortopedie a Spitalului Județean. Aceasta fusese confirmată pozitiv în data de 23 octombrie. „Colega noastră, Grada Daciana, asistentä pe Secția Clinică Ortopedie a pierdut în această seară lupta cu necruțătoarea infecție COVID-19. Daciana a fost diagnosticatä pe data de 23 octombrie cu virusul SARS CoV-2, a fost internată în spital, iar în urmă cu câteva ore, în ciuda eforturilor depuse de medici, s-a stins pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă”, a anunțat conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Potrivit informațiilor noastre, o altă asistentă, în vârstă de 48 de ani, de la secția Anestezie Terapie Intensivă, infectată la rândul ei cu SARS-CoV-2, se află în stare gravă la spitalul din Grădiște.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.