ÎNTRERUPERI de CURENT în municipiu și în județ

ÎNTRERUPERI de CURENT în municipiu și în județ

E-Distribuţie Banat SA, Zona de Medie şi Joasă Tensiune ARAD anunță că a redus numărul întreruperilor programate pentru lucrările de reparaţii şi întreţinere instalaţii şi reţele electrice, precum şi posturi de transformare, pentru a minimiza disconfortul clienților.

Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020, anunță compania.

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții:

Ziua / Data
Localitatea, strada afectată Orar
Luni, 02 Noiembrie 2020
Chișineu-Criș (P), str. Infrățirii; Oituz; Gării; Piața A. Iancu 08:00 – 10:00
Chișineu-Criș (P), str. N. Bălcescu; Privighetorii; Nufărului, Infrățirii 10:00 – 15:00

„Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul”, informează E-Distribuție Banat.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.