CUMPLIT! Prim-procurorul arădean Flavius Chiş A MURIT alături de SOŢIE şi COPIL, într-un ACCIDENT petrecut în SLOVENIA

CUMPLIT! Prim-procurorul arădean Flavius Chiş A MURIT alături de SOŢIE şi COPIL, într-un ACCIDENT petrecut în SLOVENIA

Flavius Chiş, noul prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, care abia ce urma să își ia funcția în atribuție, a decedat într-un sinistru accident de mașină, informează pressalert.ro.

El și familia sa au fost efectiv striviți de un tir pe autostradă, în Slovenia. Flavius Corneliu Chiș se afla în vacanță, împreună cu familia – soția, copilul şi încă o femeie (n.r. – posibil, soacra acestuia) – și se îndreptau spre Italia. La ieșirea din Ljubliana (Slovenia), pe autostrada de coastă, între Logatec și Unec, prim-procurorul a tras pe dreapta, pe banda de avarie, când șoferul unui tir, neatent, s-a urcat efectiv peste autoturismul arădenilor. În accident au murit patru persoane, prim-procurorul și familia sa.

Potrivit presei slovene, care citează Direcția Poliției Rutiere Ljubliana, în accident a mai fost implicat un autoturism, însă persoanele care se aflau în acesta au fost doar rănite. Accidentul a avut loc în jurul orei 11.30, ora Sloveniei, iar șoferul vinovat ar fi fugit de la locul faptei, fiind căutat de poliție.

Conform lui Ion Brașoveanu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, care a vorbit cu fratele defunctului, a confirmat informația. El susține că Flavius Corneliu Chiș tocmai ce trecuse examenul și, din 15 iulie, urma să devină noul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Sursa: pressalert.ro

Foto: vecer.com

  1. R.I.P. …. 🙁

    Raspunde
  2. Dumnezeu sa il ierte. Bine ca au scapat cei din celalalt autoturism!

    Raspunde
  3. DUMNEZEU SA-I IERTE SI SA_I ODINEASCA SI PE PARINTI DUMNEZEU SA-I INTAREASCA SA POATA SA TREACA PESTE ACEST MARE NECAZ !

    Raspunde
  4. dumnezeu are an vedere procurori avocati politisti etc dupa fapta si rasplata

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.