Dezbaterea PUBLICĂ de la Primărie: ULTIMA ȘANSĂ pentru SĂLILE de JOCURI DE NOROC din centrul Aradului și principalele străzi din cartiere

Dezbaterea PUBLICĂ de la Primărie: ULTIMA ȘANSĂ pentru SĂLILE de JOCURI DE NOROC din centrul Aradului și principalele străzi din cartiere

Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de desfăşurare a activităţilor comerciale şi al pieţelor în Municipiul Arad, o iniţiativă a primarului Gheorghe Falcă, intră în dezbatere publică, a anunțat Primăria Municipiului Arad.

Acesta prevede, între altele, eliminarea din centrul oraşului şi de pe principalele străzi din cartiere a sălilor de jocuri de noroc.

Potrivit autorităților, dezbaterea publică va avea loc marți, 28 februarie 2017, de la ora 15, în sala „Regele Ferdinand” a Palatului Administrativ.

„Cetăţenii sunt invitaţi să îşi exprime părerea cu privire la acest proiect. Toate recomandările formulate în cadrul dezbaterii vor fi înaintate Consiliului Local al Municipiului Arad”, precizează reprezentanții Municipalității.

Proiectul de hotărâre poate fi studiat la Serviciul Relaţii cu Publicul – camera 5 (Palatul Cenad) şi pe site-ul Primăriei Municipiului Arad la adresa www.primariaarad.ro (secțiunea Activități Normative – Proiecte de Hotărâri).

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0257/281850, interior 278.

Vezi aici ce prevede proiectul de hotărâre:

PH aprob. Reg. activitati comerciale si piete in Mun. Arad

Citește și:

Aradul nu e Las Vegas! DISPAR sălile de JOCURI DE NOROC din CENTRU şi de pe străzile principale din CARTIERE

  1. sa ne despagubeasca pentru investitii si plecam. altfel nu se poate. exista lege in tara asta nu??

    Raspunde
    • Ce investiție? Gunoaiele alea sunt investii :))? Hai afară din zona istorică, niciun ban public pentru mizeriile alea balcanice. Oricum nu respectă regulamentul de urbanism din niciun punct de vedere, nici măcar firmele puse pe fațade nu sunt conforme.

      Raspunde
  2. la fel ar trebui facut si cu second-hand-urile ,dar ce facem cu spatiile comerciale neocupate de ani de zile si care strica aspectul centrului ,oare nu sant prea scumpe inchirierile ( taxa pe metru patrat) a acestor spatii ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.