Dictatura Covid-19: Caz CUTREMURĂTOR la Arad. Medic: „Nu mai vorbim de medicină aici, ci de un atac la esența umanismului”

Dictatura Covid-19: Caz CUTREMURĂTOR la Arad. Medic: „Nu mai vorbim de medicină aici, ci de un atac la esența umanismului”

Un medic din Arad atrage atenția asupra derapajelor care apar pe fondul pandemiei de coronavirus, dând publicității un caz strigător la cer.

Dr. Mirela Mihăilescu povestește ce i s-a întâmplat unei femei în vârstă de 78 de ani, ai cărei soț a decedat în urma unui stop-cardiac suferit în timpul tratamentului pentru Covid-19. Femeia, deși a avea efectuate patru teste PCR negative, a fost obligată să stea 14 zile în carantină, neputând, din această cauză, nici măcar să participe la înmormântarea celui lângă care a petrecut o viață de om.

Mai mult decât atât, deși este bolnavă (cardiacă) este verificată de autorități de 3 – 4 ori pe zi, inclusiv la ore nepotrivite (!), să nu cumva să părăsească domiciliul, la 78 de ani, în puterea nopții.

„A avea o problemă medicală e una, a hăitui si umili oamenii, e deja mult prea mult.
O doamnă de 78 de ani si-a pierdut sotul, decedat de infarct cu stop cardio-respirator in timpul tratamentului covid. Doamna, cardiacă la rândul său, e obligată la carantinare 14 zile, desi a făcut 4 teste PCR toate negative si nu a putut participa astăzi la înmormântarea sotului. Ca si cum această ineptie nu e suficientă, doamna este verificată de politie de 3-4 ori pe zi, una din verificări facându-se la ora 1-2 noaptea, la interfonul blocului.
Cât trebuie să fii de inuman să haituiesti pe timp de noapte o femeie de 78 de ani cardiacă si indoliată?
Nu mai vorbim de medicină aici, ci de un atac la esența umanismului.
#despreprostiesinemernicie
, a spus, revoltată, Mirela Mihăilescu, medic.

Nu putem, desigur, decât să condamnăm asemenea practici și să sperăm că ele sunt excepții, derapaje regretabile, nu o regulă la ordinea zilei.

  1. BVO pentru aceasta luare de pozitie mai ales ca vine din partea unui medic. ma inclin!

    Raspunde
  2. RESPECT DOMNULE DOCTOR!
    PACAT CA SUNTETI PUTINI CEI CARE LUATI POZITIE!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.