DOLIU/ A MURIT un consilier local liberal. Vestea a întristat o întreagă comunitate

DOLIU/ A MURIT un consilier local liberal. Vestea a întristat o întreagă comunitate

Halasi András, consilier local din partea PNL în Consiliul Local Pecica, a decedat la vârsta de 74 de ani.

Halasi a suferit zilele trecute o intervenţie chirurgicală în Ungaria, dar starea sa de sănătate s-a agravat şi acesta a pierdut lupta cu viaţa.
Vestea morţii consilierului pecican a întristat mare parte din comunitate, pe contul său de Facebook curgând zeci, poate sute de mesaje de condoleanţe.

Printre cei care şi-au exprimat tristeţea se numără primarul petru Antal, viceprimarul Miodrag Stanoiov şi preşedintele Consiliului Judeţean Iustin Cionca, fost primar al oraşului Pecica.

„Am avut bucuria de a îl cunoaște pe Halasi András de mulți ani, fiind mereu dispus să ajute, harnic și vesel. Am colaborat ani de zile în echipa PNL Pecica și în Consiliul Local, el ridicând des problemele pe care i le-au semnalat pecicanii care au avut încredere că va încerca să le rezolve. Plecarea lui fulgerătoare și mult prea devreme ne-a întristat pe toți cei care l-am cunoscut și l-am respectat. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a spus primarul Petru Antal.

„Rămas bun domnule Halasi! Pentru mine ai fost mai mult decât un coleg, ai fost un prieten adevărat, dar, poate Dumnezeu îi cheamă la el pe cei mai buni! Vocea ta ne va lipsi în Consiliul Local al Orașului Pecica! Nu te vom uita niciodată!”, a transmis viceprimarul Miodrag Stanoiov

„Sincere condoleanțe familiei îndoliate, la trecerea în neființă a unui om de excepție!”, a spus şi Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.