E OFICIAL: UTA poate folosi banii de la Primărie pentru PLATA SALARIILOR

E OFICIAL: UTA poate folosi banii de la Primărie pentru PLATA SALARIILOR

Primăria Municipiului Arad lărgește paleta de cheltuieli care pot fi decontate de cluburile sportive, astfel încât, beneficiind de noile prevederi legislative, să poată acoperi şi salariile.

„În ceea ce privește recentele modificări legislative legate de finanțarea activităților sportive, prin extinderea tipurilor de cheltuieli care pot fi decontate din fonduri publice, dorim să reiterăm disponibilitatea noastră totală pentru a sprijini sportul. Am demarat procedurile de implementare a noilor prevederi legislative astfel încât tot ce este legal și vine în sprijinul cluburilor să poată fi accesibil acestora”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Arad.

Municipalitatea „sprijină sportul de performanță și este un partener constant al cluburilor sportive”, se mai arată în comunicat.

De remarcat, că anul acesta a fost alocată Clubului Sportiv UTA suma de 7 200 000 de lei, reprezentand peste 1 milion și jumătate de euro. De asemenea, Clubului Sportiv Atletico i-au fost alocaţi 620 000 de lei. Baschet Club FCC Arad a primit 1 525 000 de lei iar Raliul Aradului 500 000 de lei. Din păcate, UTA cel puţin se află într-o situaţie critică din cauza faptului că din banii respectivi nu se puteau plăti şi salariile.

Foto: Arhiva

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.