Dosar GREU la Poliție, vizând o primărie din județ

Dosar GREU la Poliție, vizând o primărie din județ

O sursă de la cel mai înalt nivel din Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad, adică o „ciripitoare” cocoțată pe una dintre antenele de telecomunicații speciale, ne-a șoptit e bai la o primărie din județ.

Mai precis la Bârzava, unde un dosar în lucru ar viza conducerea Primăriei în legătură cu afacerea cu coșuri de gunoi despre care ziarul nostru a mai povestit aici și aici și de pe urma căreia bugetul comunei a fost păgubit cu aproape 170.000 de lei.

Dacă informația se confirmă, vom reveni asupra subiectului pe măsură ce datele vor deveni „oficiale”.

  1. Unde e de sifonat banul, ei sunt primii. Nu vor fonduri europene, oare de ce!?! Speram sa facă Poliția ceva,se laudă ca sunt ai lui!

    Raspunde
  2. Nu ii interesează Comuna Barzava, ii interesează sa fure, sa bârfească si sa batjocoreasca oamenii din Comună! A mutat chiar si POLIȚIA, oameni buni ăștia trebuie sa plece acasă!

    Raspunde
  3. Primarul cu soția se ocupa cu spionajul casei dl Vucu, sâmbătă seară erau in fața mea in trafic, la intrare in Capruta, era mașina oprită chiar in șosea si ei pe geamuri numărau mașinile di curtea dl Vucu(contracandidatul lui Faur). Face o campanie murdara, f murdară, exact ca ei!!! JOS CLANUL FAUR!!

    Raspunde
  4. AU POLITIZAT CHIAR SI SĂRBĂTOAREA DE ASTĂZI DIN COMUNĂ, CE CAUTA PSD-UL LA BARZAVA? CAMPANIE ELECTORALA MASCATĂ! JOS CIUMA ROȘIE!

    Raspunde
    • DAr așa ca fapt divers , de ce nu au voie psd-ul la Bârzava ?! Sunt ciumați bârzovanii și vă e frică să nu se molipsească cei de la psd ?! Sau e blocat drumul ca pe acolo prin Harghita și românii nu au voie nici măcar să treacă dar să mai dea jos de pe crucile eroilor sacii menajeri ? Ce se ascunde la Bârzava ?

      Raspunde
  5. Unde e apa, canalizarea, gazul, fabrici, dispensar, politie,UNDE???? JOS DRAGNEA, JOS CLANUL FAUR!!! AM VĂZUT CE ATI FĂCUT!!!

    Raspunde
  6. Acuma sa îl vedem ce face cu tomberoanele, ce face cu groapa de gunoi. A poluat o zonă protejata ani de zile, am respirat aer cu dioxina de la peturi, ne miram ca facem cancer….. SA PLĂTEASCĂ PRIMARUL, EL A ORDONAT ARDEREA GUNOIULUI!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.