Primarul din Bârzava fuge de răspundere (penală?!) ca dracu’ de tămâie. CE ARE de ASCUNS?!

Primarul din Bârzava fuge de răspundere (penală?!) ca dracu’ de tămâie. CE ARE de ASCUNS?!

Gabriel Faur, primarul comunei Bârzava, a refuzat să explice, la solicitarea NewsAr.ro, de ce comunitatea pe care o păstoreşte este nevoită să plătească unei firme din Bucureşti aproape 170.000 de lei, la care se adaugă cheltuieli de judecată în valoare de alte câteva mii de lei, motivând că în cauză există un proces pe rol.

Concret, administraţia locală din Bârzava trebuie să plătească către CCFRSA Marfă SRL suma 169.260 de lei, bani care reprezintă contravaloarea unor pubele în valoare de 187 lei/bucata, a unor capace cu cheie pentru coşuri, în valoare de 85 de lei/bucata, a unor dispozitive de fixare a coşurilor, în valoare de 295 de lei/bucata, precum şi a unor bătătoare pentru stingerea incendiilor, în valoare de 369 de lei/bucata.

Gabriel Faur este contrazis însă de portalul instanţelor de judecată (vezi aici: http://portal.just.ro/SitePages/cautare.aspx?k=6082%2F108%2F2017&v1=%2Dwrite şi aici: http://portal.just.ro/59/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=10800000000103836&id_inst=59&fbclid=IwAR2Nnl3lvBrtgcBXH0I-fSqGlA_Z5KjxkSw-yQZndU3OiI_8Yme6L9pcpzM — n.r. acestea sunt ultimele informaţii publicate pe portal, despre procesul în cauză), de unde aflăm că administraţia din Bârzava este bună de plată. Definitiv! Situaţie în care refuzul primarului de a  lămuri iţele unei afaceri dubioase s-ar putea traduce prin faptul că are ceva de ascuns. Oare ce? De ce nu pune la dispoziţia opiniei publice procesul – verbal de predare – primire a mărfii pe care a achiziţionat-o, cu bani publici, de la firma din Bucureşti? Cine a semnat acel proces verbal? Marfa chiar există? A fost recepţionată? Ridicăm toate aceste semne de întrebare deoarece cazul de la Bârzava seamănă izbitor cu cel de la Archiş. Şi firma este aceeaşi: CCFRSA Marfă SRL!

De remarcat, că redacţia noastră a trimis adrese atât către Primăria Bârzava cât şi către CCFRSA Marfă SRL, prin intermediul cărora a solicitat lămuriri în acest caz. Bineînţeles că până la ora scrierii acestor rânduri nu s-a primit nici un răspuns. De ce? Nu ştim. Se doreşte oare prescrierea unei posibile fapte de natură penală în cazul acestei afaceri care păgubeşte bugetul comunei arădene cu aproape 170.000 de lei? Tot ce e posibil. Oricum, până la clarificarea situaţiei suspiciunea rămâne…

  1. tipic pentru primarii din Romania sa lucreze mana in mana cu diverse firme

    Raspunde
  2. TIPIC psd -ului fortati de CAPRAR ,TRIPA SI TODOR.

    Raspunde
  3. Tipic familiei Faur, hoție pe față!

    Raspunde
  4. Păi daca nu fura atunci pârăste pe cineva, de ce sa nu faci rău!!! Doi nenorociți, Faur si soția…… ne fura pământul din Comună,fac afaceri murdare cu diverși oameni, cumpăra șefi din Arad, execută politic pe cine îl încurcă.

    Raspunde
  5. Dragnea e mic copil pe lângă soția Primarului Faur, e hoata cu acte in regulă!!!! Toți pentru justiție!!!

    Raspunde
  6. UNDE E POLIȚIA DIN ARAD? DOARME? DE CE NU SE AUTOSESIZEAZA?

    Raspunde
  7. credeti ca altii sunt mai buni?

    Raspunde
  8. Achiziție fictivă fără hotărâre de consiliu”sau poate fac acum hotărârea…. noaptea, ei sunt obișnuiți sa lucreze noaptea „. Proces pierdut definitiv, jaf in banul public, banii sunt din buzunarul oamenilor din comună. Știe tot județul de măgăria lor și POLIȚIA DOARME SAU AȘTEAPTĂ SĂ SE PRESCRIE FAPTA CĂ DOAR E ROȘU TIPUL, SA NU SUPĂRĂM PE CINEVA!!!

    Raspunde
  9. Afacere cusuta cu ata alba. Platesc cetatenii ca fraierii pentru ca unii sa se imbogateasca peste noapte.

    Raspunde
  10. penalului faur nui ajunge mita primită de la astalde de la faur cu cariera acu vrea si de la primărie.ce cosuri cu chei in toata comună sunt 3 cosuri sparte.

    Raspunde
  11. […] Primarul din Bârzava fuge de răspundere (penală?!) ca dracu’ de tămâie. CE ARE de ASCUNS?! […]

    Raspunde
  12. […] în legătură cu afacerea cu coșuri de gunoi despre care ziarul nostru a mai povestit aici și aici și de pe urma căreia bugetul comunei a fost păgubit cu aproape 170.000 de […]

    Raspunde
  13. […] al PSD și om de încredere al primarului Gabriel Faur – cel despre care NewsAr.ro a dezvăluit lucruri care nu sunt tocmai în regulă. În aceste condiții, USR Arad este deja în gardă, existând temerea – cât se poate de […]

    Raspunde
  14. […] şi unul dintre oamenii de încredere ai primarului Faur, lucru care i-ar oferi acestuia din urmă, un personaj controversat, şanse să-şi menţină funcţia şi din 2020. În schimb, Leric junior s-ar alege cu funcţia de […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.