DERANJ MARE la USR Arad! PSD și PNL încearcă să-și bage oameni în partidul lui Barna

DERANJ MARE la USR Arad! PSD și PNL încearcă să-și bage oameni în partidul lui Barna

Deranj mare la USR Arad, potrivit surselor noastre, unde PSD și PNL ar încercă să-și infiltreze propriii oameni.

După ce a făcut scor în municipiul Arad la alegerile europarlamentare, USR Arad amenință să devină o forță de temut și în județ, unde și-a constituit organizație după organizație. Lucru deloc ușor, având în vedere că acest lucru tulbură apele în comunități unde unii primari se cred pe moșia proprie.

Potrivit informațiilor noastre, ar fi existat și ar exista încercări, din partea primarilor PSD și PNL de a-și impune propriii oameni în organizațiile locale ale USR.

Un exemplu concret ar putea fi cel de la Bârzava, unde la porțile USR bate fiul unui consilier local al PSD. Este vorba despre Sebastian Leric, care și-a făcut echipă și așteaptă să fie primit cu brațele deschise în USR. Dar, există o problemă: Tatăl acestuia este nimeni altul decât Petru Leric, consilier local al PSD și om de încredere al primarului Gabriel Faur – cel despre care NewsAr.ro a dezvăluit lucruri care nu sunt tocmai în regulă. În aceste condiții, USR Arad este deja în gardă, existând temerea – cât se poate de justificată! – ca în spatele întregii „afaceri” legate de constituirea organizației locale să stea nimeni alții decât primarul Faur și PSD. Și o să explicăm: USR are, la Bârzava, o voce care de ani de zile s-a ridicat împotriva neregulilor administrației conduse de Gabriel Faur. Este vorba despre Adrian Roman Sircuța, membru al USR, care a dat în vileag mai multe lucruri neortodoxe despre administrația Faur. Cum cetățenii din comună dau semne că s-au trezit, că s-au săturat de „clanul Faur” și acoliții acestuia (care ar putea pierde alegerile locale de anul viitor!), lui Sircuța trebuie să i se închidă cumva gura. Și cum altfel decât constituind o organizație locală a USR, care să funcționeze la cheița primarului?! Desigur că această — să-i spunem ipotetică 🙂 — „manevră” are o oarecare susținere și în interiorul organizației județene USR, unde se bucură de sprijinul unui fost membru al… PSD!

Cazul de la Bârzava nu este singular, Valea Mureșului fiind un loc în care constituirea unor organizații ale USR se va dovedi, în timp, o adevărată bombă cu ceas. Care va exploda, așa cum a fost programată, la alegerile locale din 2020. Tic-tac, tic-tac… (dacă nu se trezește nimeni!).

Citește și:

Un nou „caz Archiş”, la Bârzava: Coşuri de gunoi în valoare de aproape 170.000 de lei! Plus cheltuieli de judecată

Arie NATURALĂ PROTEJATĂ, transformată în GROAPĂ DE GUNOI de o PRIMĂRIE din Arad. Acum, e rândul localităţii…

  1. Sebastian Leric ma numesc si pe aceasta cale doresc sa fac anumite precizari. Nu stiu cine este semnatarul articolului de mai sus, care are o argumentatie logica de altfel! Pot sa va spun doar atat, ca in ceea ce ma priveste pe mine personal am decis sa ader la aceasta formatiune politica la invitatia unui membru important din USR Arad! Faptul ca tatal meu are o orientare politica si eu alta nu cred ca este un criteriu prin care persoana mea trebuie pusa la zid si in plus sunt convins ca in multe familii exista opinii divergente in special pe criterii politice ! Apare schimbul de generatii …. Iar in mintea celui care stiga ”hotul” nu este altceva decat o manevra! In comunitatea din Barzava cam toti ori suntem rude, ori am fost sau suntem prieteni apropiati, vezi prietenia de ani de zile intre primarul in functie si Vucu candidatul PNL….Nu vreau sa intru in detalii deocamdata, dar daca voi fi sicanat in continuare o sa pot sa pun pe tapet multe mizerii si eu….Un intelep spunea ca ”Daca n-ai nimic bun de spus despre o persoana mai bine nu te osteni sa-i rostesti numele!” Eu personal voi incerca sa procedez in tocmai!

    Raspunde
    • Ce naste din pisica, soareci mananca! In rest, sunt vorbe. Sunt destui infiltrati si oportunisti care inca stau in „conserva” desi unii s-au cam… deconspirat. Ha, ha!

      Raspunde
      • Așa zic si eu….Vucu si Faur, acestea intradevar sunt familiile model! Ca în proverbul „Fă ce zice popa, nu ce face popa”! Cat despre deconspirat, eu nu am fost nicio clipă acoperit! 😁😁

        Raspunde
  2. un alt proverb spune ca cine se scuza se acuza

    Raspunde
  3. Sebastian Leric,nu ai nici o scuza,Comuna Barzava te cunoaște bine și pe tine și pe tatăl tău ,prietenia între voi și Faur este foarte strânsă ,este pentru ca trebuie să-ți salvezi tatăl și sa îl scoți din măgăriile pe care le-a făcut cu Faur.Guvernul in care voi aveți speranța s-a dus,Caprar e istorie.Toate se plătesc și Faur va trage pe toți după el,voi semnați ca prostii in Primărie și Cristina Faur rade de voi,vai de ea primărie.

    Raspunde
  4. USR=PSD?
    Dacă e așa e bai

    Raspunde
  5. JOS DICTATURA FAUR
    JOS DICTATURA CRISTINA FAUR

    Raspunde
  6. Tic-tac ,tic-tac,așa bate DNA LA USA PRIMĂRIEI BARZAVA

    Raspunde
  7. Băiete,mie îmi pare rău sa văd ca pt politica asta mizerabila ajungi sa te cerți cu prietenii din copilărie.Faci cea mai mare greșeală,Fam Faur te folosește ,stimate tinere,deschide ochii bine

    Raspunde
  8. Curios este faptul ca războiul pe care zici ca îl porți e la adresa opozitiei,iar la adresa actualei puteri nu faci nici o referire .Astept ziua când ii faci petiții lui Faur 😉

    Raspunde
  9. e imposibil să-l accepte in usr( teoretic) pt că sunt un partid de opoziție! practic e mai complicat și totodată foarte simplu! dacă ținem cont de faptul că leric se lăuda” eu și faur vom conduce comuna începând cu anul viitor” ,de zvonurile cum că usr e blat cu PSD la Bârzava,de faptul că principalul său „adversar” in tot ce vorbește și scrie e candidatul PNL la alegerile ce vor urma, atunci traiectoria acestui manipulat parașutat ,e clară.
    Totuși rămâne de văzut dacă va fi acceptat in usr…..și atunci devine și mai clara intersecția polilor de la vârful ecuației:USR vs PSD

    Raspunde
  10. Dacă îl accepta ,este clar ,USR =PSD

    Raspunde
  11. Sebastian Leric, daca esti o persoana așa de valoroasa pentru USR, de ce nu te-a recrutat acea “persoana importantă” la Arad, unde urmează lupta pentru câștigarea municipiului?
    De ce ati ales Barzava, cand acolo exista deja închegată o filiala, cu un lider vocal, foarte deranjant pentru primarul din Barzava?
    Nu am vazut, in tot județul, un USR-ist , care sa se lupte cu atâta înverșunare cu PSD-ul!!!

    USR ARAD!!!!! De ce trebuie înlăturat Roman Adrian???
    Nu reprezintă el exact ceea ce voi promovați, lupta contra sistemului corupt?

    Aștept cu nerăbdare deznodământul și încă nu îmi pierd speranța ca votul de la Europarlamentare l-am acordat unui partid corupt!
    Încă nu strig USR=PSD, nici RUSINE USR!!!!!
    Nu încă …

    Raspunde
    • Eu am domiciliu in Arad, deci dacă ar fi să fiu membru în USR unde crezi ca voi activa?
      Prin prezenta mea în Bârzava am dorit să deconspir pe sluhgarnicul Sircuta! Cățelul rău al lui Vucu!
      Evident că mi-am asumat toate aceste reacții, ca doar așa prin vehementa lor puteau să certifice ceea ce eu am vrut sa demonstrez! Deschideți ochii…..

      Raspunde
      • Din ce știu eu, USR si PNL sunt in opoziție.
        După vasta ta experiența politica, filialele USR și PNL din Barzava ar trebui sa se lupte între ele, și nu cu primarul PSD-ist?
        Din afirmațiile și acțiunile tale, reiese clar ca îți dorești o opoziție dezbinata … spre deliciul lui Faur & co

        Raspunde
      • Sa deconspirați ?
        Ești in lumea ta băiete rău,doar ii faci jocul lui Faur !

        Raspunde
  12. Individul respectiv cred că ar trebui sa se oprească mai întâi din drumul său spre sediul USR ( și definitiv de altfel) vis a vis de primăria din arad.Va fi primit cu brațele deschise unde printr-o ceremonie fastuoasă McDonald’s ar putea sa și facă schimbul de generații cu tac’su . sper că va fi un om de bază pentru viitorul bârzavei.
    am votat USR dar sper sa nu îmi schimb obținea.

    Raspunde
  13. unde a fost acest Leric pana acum? are curaj sa-l critice pe taticul sau cel care face toate evenimentele „culturale” din comuna? pe banii nostri desigur! e rusinos unde s-a ajuns.

    Raspunde
  14. Oameni buni ,totul este așa de clar acum ,Faur vrea prin Leric sa ii închidă gura Dl Sircuta ,a văzut prea multe,a făcut multe petiții,omul are filmări care îl pot bagă in pușcărie pe Faur .Sunt doua marionete a Clanului Faur .Pacat ,ei nici nu își dau seama! Cât despre USR, îmi place,votez USR,Votez Dan Barna,in voi mai cred și atât.
    UN SFAT PT USR ARAD,FACEȚI PUTINA ORDINE ÎNTRE VOI,NU LĂSAȚI PSEDISTI SA VA CONDUCĂ ,E PĂCAT DE MUNCA VOASTRĂ !

    Raspunde
    • Hahaha,începe acest partid sa semene tot mai mult cu PNL-ul,partidul care își ……..oamenii😂😂😂

      Raspunde
    • Adi a făcut destule lucruri bune, trist este că le-a făcut la comanda lui Vucu!!!!

      Raspunde
      • Sebastian Leric,vorbești mânat de ura ,Adrian Sircuta face exact ce simte,el a început sa arate oamenilor ce face Faur in comuna,ești fără sa vrei controlat de Faur .O să-ți dai seama peste câțiva ani.As fi curios ce ti-a făcut Vucu,din tot ce văd ai doar o problema personală cu Vucu,atât .Pune mâna și verifica tot ce face Faur și cu oamenii din comuna și in Primărie ,atunci mai vorbim.

        Raspunde
  15. La batjocură si jigniri să răspunzi prin zâmbet. Batjocura vine din urâțenia sufletului! Neştiinţei i se potriveşte batjocura, iar cunoaşterii, zâmbetul. Prin zeflemeaua lor ei trimit săgeţile răutăţii, urii, ticăloşiei şi batjocurii! Toate săgeţile acestea sunt boante la vârf şi ascuţite la coadă, aşa încât sărind înapoi din tine pricinuiesc răni adânci înşişi săgetătorilor!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.