Troc MIZERABIL între USR Arad şi PSD!? Unii rămân cu primarul, ceilalţi se aleg cu viceprimarul…

Troc MIZERABIL între USR Arad şi PSD!? Unii rămân cu primarul, ceilalţi se aleg cu viceprimarul…

Gura lumii vorbeşte, ca de obicei, vrute şi nevrute. Aşa am aflat şi noi despre un troc care pune USR Arad într-o lumină extrem de proastă taman înaintea alegerilor prezidenţiale şi, dacă vreţi, în perspectiva alegerilor locale de anul viitor, dar şi a celor parlamentare.

Pe scurt, între unii membri ai USR Arad şi unii membri ai PSD ar exista o înţelegere menită să-i salveze scaunul primarului pesedist de la Bârzava, Gabriel Faur. Gura lumii zice că USR ar urma să accepte ca organizaţia locală de la Bârzava să fie condusă de Sebastian Leric, fiul pesedistului Petru Leric, consilier local şi unul dintre oamenii de încredere ai primarului Faur, lucru care i-ar oferi acestuia din urmă, un personaj controversat, şanse să-şi menţină funcţia şi din 2020. În schimb, Leric junior s-ar alege cu funcţia de viceprimar. Iar primăria ar fi condusă, în continuare, de gruparea Faur – Leric.

Desigur, poate nu o fi chiar aşa, sau poate o fi mai rău, nu avem de unde să ştim cu certitudine. Dar, gura lumii vorbeşte!

Citeşte şi:

DERANJ MARE la USR Arad! PSD și PNL încearcă să-și bage oameni în partidul lui Barna

  1. Își arată încet ,încet fata USR-UL

    Raspunde
  2. Oameni buni,FAM FAUR NU ARE SCRUPULE,DACĂ PIERD PRIMĂRIA PIERD TOTUL.PRIMARIA ESTE FIRMA LOR,SACUL FĂRĂ FUND AL FAMILIEI.

    Raspunde
  3. Poate îl pune pe Sebastian ‘Cumpanașu”să gestioneze măturile de incendiu și coșurile de gunoi în valoare de 2 miliarde!Hî?! Cum respiri Gabriel Faur când știi că ai dat atâtea miliarde din banii locuitorilor pe coșurile si măturile care nu există?! Aproape fiecare cetățean ti-a dat aproximativ 100 lei pentru megaafacerea asta!

    Raspunde
  4. NU MAI COMENTAȚI CA DUPĂ ARTUCOLUL DE LUNI AU CĂZUT VICTIME FAM IVAȘCU,IERI A FOST GARDA DE MEDIU ȘI DSP LA MONOROSTIA.CUM SA FACI PRISTER LA PORCI?CATE FAMILII AU IN JUDEȚUL ARAD?
    Aceasta familie de pârâcioși ordinari nu mai are limite,calcă pe toată lumea in picioare,dictatori ce sunteți,de asta au nevoie cetățenii comunei ,sa fie pârâți la Mediu,RUȘINE FAUR RUȘINE .VA VEDE UN JUDEȚ,SUNTEȚI DE TOATĂ JENA.IAR TU CRISTINA FAUR NU ÎȚI MAI RUPE COȘURILE DE PE FATA DE NERVI,MAI BINE TE-AR VEDEA UN PSIHIATRU

    Raspunde
  5. Banii din afacerea cu coșurile sunt in buzunarul Dl CAPRAR ȘI FAUR

    Raspunde
  6. Ăștia ajung in pușcărie ,văd ca fura așa cu acte,așa sunt PSD-istii

    Raspunde
  7. Saracii bugetari,din salarii au făcut patru apartamente in Timișoara,300.000 € Cash ,cum se lauda beat și cocos Dl Primar .Totul din salarii😂😂😂😂

    Raspunde
  8. Când vom afla ce se întâmpla in USR,când se vor alege președinții la Barzava ? E bine de știut pe viitor sa știm daca e corect partidul USR

    Raspunde
  9. Sa nu uitam ca Sircuta a intervenit in Secțiile de vot când a fost scoasă afara de către jandarmi din Secțiile de votare Cristina Faur ,asta pt ca a stat cu fiecare președinte din secție la taclale peste 10 min ,timp in care a primit de la oamenii de casa listele cu cei care au votat sau nu .Masinaria lor de vot este pe terminate,Sircuta a fost pe ei.Bravo Adi,ești unul dintre cei mai corecți oameni din câți cunosc .Orice s-ar întâmpla nu te lasă,noi te sprijinim.Era PSD e gata.

    Raspunde
  10. Vice primar leric😂😂😂? Cât mai pot prosti oamenii soții dictatori! Toți prietenii ce i-a avut gabriel au fost executați după ce nu a mai avut nevoie de ei, dar așa ,meticulos după cum i se nazareste gânditoarei!
    Jiti, fă încălzirea până mai poți si dă o fugă la ștrengar să-ți dea o cafea! Îți explică el cum e cu cursele automobilistice, mai ales când se pregătește gruparea faur-leric

    Raspunde
  11. Acest circ politic este creat de mâna Cristinei Faur,o diabolica într-ale politicii,totul este f bine calculat de ea.Ea a secătuit primăria Ghioroc ,a făcut mari prostii acolo ,a fost cercetată de Dna ,a scăpat.Mai departe mergem la primăria Lipova,unde l-a băgat pe fostul primar Jurca in mari încurcături , din acelea cu pamânturi ,ca alea ii plac.Acum se joaca de-a pământurile la primăria Barzava ,cum? ….f simplu …..se intabulează ea pe pământurile unor oameni din comuna și vindem la Stăpânul Faur cel de la Silcontrans ,dar cu ce suma,una f mare ca doar noi sunteți primari și stăpânii tuturor pământurilor și pădurilor.
    Acum sa vedem pădurile………….Așa,pai sa ii întrebam cum a mutat Cristina Faur limitele pădurilor comunei Barzava,cum ne administrează noua subnumitul ICA SAS pădurile,cum pleacă ,camionetele cu lemn pt șefii lor de la Arad .Sa nu uitam de braconierii lor,cei care au adevărate afaceri cu salam de vânat ,nunta fetei lui s-a făcut cu 7 porci mistreți ,greșesc cu ceva ?chefurile psdiste tot cu porci mistreți .Sa nu uitam de angajările celor 3 fete din Primărie ,sa nu uitam cum puneți oamenii la făcut sarmale in timpul orelor de program.Si ca sa ne bălăcărim pana la capăt ,ce om poți fi când ți-ai scos mama din casa și și batut o in repetate rânduri !!!!!!!!!!
    Mai puțin și veți FI LA ROMÂNIA TE IUBESC !
    BARZAVA COMUNA LA STĂPÂN !

    Raspunde
  12. Are Făurița o vb”te bag in pușcărie dacă nu faci ce spun eu “ asta e pt Dl Primar .Nici nevastă-sa nu îl mai suporta 🙈

    Raspunde
  13. Cade guvernul PSD ,unde mai fuge Faur cu pârâtul?

    Raspunde
  14. Dragilor
    Asa sa face politica la noi
    Se întâlnește Caprar cu Vlad în avion:
    Vlad, ai pă unu in barzava care face prea multa gălăgie si il freacă tare pă primaru meu
    Cum scăpăm de el?
    Caprare, zii la primar sa gasasca unu de al lui si il băgăm sa l luxam pe al nostru.
    Dragilor, asa se negociază între ei localitățile.
    Prostii se luptă si șmecherii trag foloasele.
    USR, USR…….PSD, PSD

    Raspunde
  15. Nu pot să cred că USR, Botos va accepta mizeriile astea.
    Eu asa vad treaba:
    Fac fundație, ridic casa, mobile….mai urmează chefu de inaugurare, ȘI apare unu, intra la mine in casă, imi f…e nevasta in patu meu, pe muzica mea si cativa din USR îi si tin lumânarea
    E grav !!!
    Si ăștia vor sa conducă Aradul, județul?
    Ăștia-s mai rai ca falconeti si marinel

    Raspunde
  16. Barzava plai cu flori
    Primar cu 3 mandate, cu nevasta după el in primărie și condus de ea.
    Dacă nu gresesc in 2016 Faur a cumparat si PNL ul lu Falca in barzava.
    Cu vreo lună înainte de alegeri l-a luat pe popovici de la PNL, l-a pus pe lista la PSD
    Cionca, pune candidat pe o lady care nici nu îi din Barzava😂
    Rezultat: PNL un consilier.
    Dacă faur i-o futut pe pnl iști, cu usr iști face kama sutra😂😂😂
    Bravo faur
    Asa se face cu fraierii!!!

    Raspunde
  17. Vad ca multe știți…
    Poate nu place ce zic, dar asa sta treaba;
    Un primar de 12 ani, plin de bani si influență face tot posibilul sa controleze partidele de la el din comună!
    Cum? Simplu:
    Le dai la fraieri oamenii tăi, pui pe lista la ei oamenii tai, în secții din partea lor tot oamenii tai, pui candidat omul tau….
    Dacă USR se va vinde, își merită soarta!
    Am votat usr cu toată familia
    Urăsc psd
    Sa vedem continuarea

    Raspunde
  18. Dacă baiatu asta de la USR a băgat așa spaimă in Faur, atunci îi bai mare😃
    Morcovelu e cu tot cu frunze
    Vai de ea țară

    Raspunde
  19. Jiti, Jiti
    Pensie specială nu ai deodată.
    Vice nu vad sa mai prinzi chiar dacă nu i rau cu 6000/lună, masina, benzină, delegații, cumparaturi.
    Jocurile pe calculator zbîrnăie , asa viața nu ai visat tu ca vei prinde.
    Esti si tu la supt, fă provizii ca nici consilier nu te mai pun ăștia.
    Te au pus sa semnezi mult?😎

    Raspunde
  20. Pînă la locale nu vreau sa mă gândesc ce va fi..
    Faur stie ca va pierde daca se merge in ritmul asta.
    Va încerca să spargă opoziția. Pe Vucu îl tine in plângeri penale si controale ca sa il puna cu botu pe labe.
    Pe Sircuța, mai greu, omu nu e cu afaceri si atunci îl distrugi din interior .
    Is curios daca Vucu va avea curaj sa iasă cu adevărat la luptă, sa spuna lucrurilor pe nume 🤔
    Vorba aia…ai familie, copii, afacere….

    Raspunde
  21. Pînă la locale nu vreau sa mă gândesc ce va fi..
    Faur stie ca va pierde daca se merge in ritmul asta.
    Va încerca să spargă opoziția. Pe Vucu îl tine in plângeri penale si controale ca sa il puna cu botu pe labe.
    Pe Sircuța, mai greu, omu nu e cu afaceri si atunci îl distrugi din interior .
    Is curios daca Vucu va avea curaj sa iasă cu adevărat la luptă, sa spuna lucrurilor pe nume 🤔
    Vorba aia…ai familie, copii, afacere….
    În comună doar Vucu îl poate da jos și Faur stie asta!

    Raspunde
  22. FERITI-VĂ DE FAM FAUR CA DRACU DE TĂMÂIE

    Raspunde
  23. Primărie nu mai aveți ,pe lângă faptul ca ea costa 400000 de euro din care Faur are zeciuiala,nimeni nu lucrează pe teritoriul lor fără sa ii dea cuplului zeciuiala.Trotuare nu aveți,canalizare nu aveți .Politie nu mai aveți ,am fost nevoit sa ma duc la Savarsin pt o declarație ,pe benzina mea normal.Daca se întâmpla doamne ferește ceva in comuna de unde vine Poliția ,in cât timp?Pot crapă bătrânii ,pot fii tâlhăriți ,Violați copii,ce va interesează pe voi?Pai da ,pe voi va interesează sa mutați poliția ca sa puteți fura lemnele oamenilor,ai furat cu uni pădurari toată pădurea din Comuna.Furi mai Faure tot ce vezi in fata ochilor .Sper ca Dl Ionel Vucu sa ne spună tot ce știe ,sa nu se lase la oameni ca voi.Domnu Vucu nu ne lăsați !

    Raspunde
  24. USR ,VERIFICA TE ROG CINE E FAM LERIC ȘI FAM FAUR ȘI APOI FA CEVA

    Raspunde
  25. CETĂȚENI AI COMUNEI,MERGEȚI ȘI II ÎNTREBAȚI PE FAURI SA MEARGĂ SA VA ARATE PĂMÂNTURILE VOASTRE ,PĂDURILE .NU MAI EXISTA .NE-AȚI LUAT PĂDURILE COMPOSESORATELOR,NE-AȚI LUAT PĂMÂNTURILE.DE CE SA ADMINISTREZE ICA SAS PĂDURILE NOASTRE,DE CE TE-AI INTABULAT FAURE PE PĂDURE LA CARIERA LUI FAUR ,MAI NEMERNICULE NU TU AI TRUDIT PT EA.SI CULMEA E CA PROPRIETARII ÎNCĂ NU ȘTIU.ESTI UN PRIMAR HOȚOMAN .NU UITA FAURE CA VEI PLĂTI SCUMP,EU VOI CHEMA TOATE TELEVIZIUNILE PE VOI.IMI VOI FACE DREPTATE!

    Raspunde
  26. NICI ADEVERINȚE DE LA PRIMĂRIE NU NE DAȚI ,BUBOASA TA ARE 3 FUNCȚII IN PRIMĂRIE ,DE CE NU DAȚI OAMENII AFARA DIN PRIMĂRIE CA DOAR BUBOASA DICTEAZĂ TOT ,TU FAURE ȘI MARIONETA DE ANCA DOAR DAȚI CU SUBSEMNATUL LA DNA ,SEMNAȚI CA PROSTII CE VA DICTEAZĂ BUBOASA SAU SATANA CU CHIP DE OM.

    Raspunde
  27. Meseria Cristinei Faur e doar de a face plângeri oamenilor care ii sunt incomozi.

    Raspunde
  28. Vucu,Ivașcu ,Ciorogar și toți cei ce ați fost pârâți de nemernici ,ce dracu mai așteptați,pârâții și voi,dați cu ei de pământ .Noi oamenii de rând nu putem face nimic,pe noi ne termina .Sunt tare răzbunători.Asa ceva nu a mai fost in comuna noastră.

    Raspunde
  29. FAUR ESTE STAPANUL PĂDURILOR,ESTE STĂPÂNUL HOLDELOR NOASTRE.FAUR MI-A LUAT PĂDUREA ȘI PĂMÂNTUL .NESATULI CE SUNTEȚI !

    Raspunde
  30. Stimabile Sergiu Cosmin Vlad, ma intreb unde e acel Sergiu care lupta in prima linia contra PSD-ALDE, ?
    Eram tare mândra cand vedeam cum acel tânăr boicota ședințele din Parlament, mândra ca era USR-iar ARĂDEAN.
    Scârbă mi-e sa aud, tot mai des, de alianțe între USR și PSD!!!
    Sa înțeleg ca #rezist a fost doar dw fațada? Oooo, mi-e și mai scârbă!!!!
    Brat la brat cu cel care îți era dușman? Mi-e scarba, rău de tot!!!
    De fapt, voi contra cui luptați și pentru cine/ce luptați?
    Pentru PUTERE, din pacate …

    Raspunde
    • Anonima, nu crede in minciuni, Sergiu Vlad nu face blat! Nici el si nici Botos. USR este in alianta doar cu PLUS, nicidecum cu PSD, PNL s.a In plus, nu dezovolta stiri false, amplificandu-le prin propria parere… Sustine USR!

      Raspunde
      • Aștept deznodământul , pentru a decide daca mai susțin in continuare acest partid.
        Oricum, o bila neagra le-am acordat deja și ii voi privi mereu cu suspiciune.
        Păcat, cand pentru 2-3 persoane, are de suferit imaginea întregului partid.
        As vrea sa știu cine e USR-situl care l-a dus de mânuță pe Leric in USR și i-a deschis larg ușile!
        Oare vom afla???

        Raspunde
  31. Mândra de usr Arad,cred in voi,nu cred sa introducă psdisti in filiale,e imposibil!

    Raspunde
  32. Faure, Luscan îți transmite noapte bună!

    Raspunde
  33. Sebastian Leric ,dacă tot vrei sa te implici in comunitatea din Barzava,de ce nu ai vb cu Adrian Sircuta sau cu Vucu ,ați copilărit toți ,ați fost prieteni f buni ,de unde ura asta așa dintr-o data .De ce nu ați stat la o masa toți și sa va lămuriri pt ca eu văd ca toți vreți sa faceți lumina ,sa schimbați ceva in Barzava.Nu erai tu mai corect fata de prietenii tai stand și discutand problemele astea?Politica nu se face așa ,stimate tinere!

    Raspunde
  34. In ce hal își bate Faur joc de voi,nemernica Faur încă face jocuri,cumpara prin diverse moduri oamenii,își angajează prietenii,tine posturile din Primărie blocate pt ai lor.Chiar nu vedeți cât minte,cât manipulează .Daca așa vrei tu Leric la brațul lui Faur sa faci politica îmi pare rău pt tine.Ai intrat cu scandal in politica,ai ieșit cu scandal .Esti slab,ai un caracter f slab .Faur a provocat acest circ ieftin pe care îl faci si tu alături de ei.Am observat un singur lucru,ai ce va personal cu Vucu,ce ti-a făcut Vucu?

    Raspunde
    • Acest circ a fost provocat de minciunile scornite de Vucu si de cățelul rău Sircuta care prin implicarea mea au simțit că li se duce pământul de sub picioare. Eu merg la brat si cu Vucu si cu Faur fără să-mi fie jenă să-i privesc în ochi! Oare ei mă pot privi în ochi?! Nu este nimic personal…Este o chestiune de principii! Pe care unii din păcate nu le au….

      Raspunde
      • Tu principii? Sa ma scutesti Leric Sebastian ,te rog sa ne spui și noua in comuna cu ce va minte Vucu? Eu știu atât ,ca Vucu ,Ivașcu Ciorogar ,Mihuța ,HARA,Drăgan,Mihaela,Irina,Anca secretara ,Marc ,Sircuta,Restea,Ștrengar ,și mulți alții ,au fost hărțuiți ,amenințati,pârâți de Faur .Imi pare rău ,ești un nimic pt noi in comuna! Parca și pe tatăl tău l-au trimis acasă la pensie cu doi ani înainte de vreme !😂😂😂

        Raspunde
        • Anonimule! Tu doar atat esti, un anonim! Daca te referi la iesirea la pensie a tatalui meu iti aduc la cunostinta ca a iesit la varsta! exact cand a implinit varsta! ca putea sa mai stea in invatamant pana la terminarea anului, da mai putea, dar nu mai putea sa ocupe functia de director conform legii! Ai priceput? Nu a fost dat afara de nimeni, mandatul de director a expirat la implinirea varstei de pensionare.

          Raspunde
  35. Sebastian Leric,întreabă fiecare familie din Comuna Barzava dacă a fost amenințată sau luată la rost de fam Faur,in proporție de 90% te asigur ca au fost .In ceea ce te privește pe tine ,nu poți fi obiectiv,nu ai cum? Din tot ce văd tu ai o problema doar cu Vucu și Sircuta.Esti tare deranjat de ce i se întâmpla lui Faur .Bravooooo lor,după plângeri și amenințări bine fac ,tu ce ai face in locul lor? Dacă ai fi tarat și parat de fam dictatoare tu ce ai face? Prin ce faci acum dovedești ca ești aliatul lui Faur,ii ți partea,iti aperi tatăl de prostiile ce le-a făcut in Primărie.Nu uita un lucru,nu noi am furat banul public,nu noi cetățeni corecți ai comunei avem patru apartamente,nu noi avem 3 funcții in primărie,nu noi amenințam oamenii ,nu noi furam pădurile comunei ,nu noi ne-am intabulat pe pământul celor de la cariera,nu noi furam voturi și punem colaboratorii cu firme ale primăriei sa ducă mașini pline cu votanți PSD !Esti marioneta Psdistilor.Stii ceva Leric ,îți da clasa Sircuta,te face din orice poziție ,te face pt ca e corect ,pt ca nu accepta hoția ,nu accepta nedreptatea!De acum începe lupta stimate ,de acum voi lupta cu viața pt a demonstra cine sunteți !DAAAA,MAI AVEȚI PUȚIN ȘI APUNETI!

    Raspunde
    • Mai trebuie să curgă multă apă pe Mureș
      până Sircuta să ajungă la degetul meu mic! Vucu si Faur umar la umar au tăiat zece ani pădurile comunei si voi îmi spuneți mie de astfel de lucruri….cineva ori îi tampit ori face pe prostul! Cat despre activitatea tatalui meu aveți decenta si nu mai exagerați. Părinți mei de peste 20 de ani sunt singurii care au încercat să păstreze identitatea culturală a comunei! Poate altcineva putea să o facă mai bine, dar nu s-a angajat nimeni să facă activități culturale gratuit Rușine să îți fie pt.ca minți cu nerușinare si improsti cu noroi în cine nu trebuie si mai mult de atât nu ai curaj să-ți dezvălui identitatea!

      Raspunde
      • Felicitări celui care te-a descoperit și te-a introdus in lumea politica!
        Sunt convinsă ca in cel mai scurt timp, Botos, Fifor, Falca, Pistru se vor război ca sa-ti obțină serviciile.
        Au greșit cei care te văd doar vice de Barzava, TU MERIȚI SA FII DEPUTAT DE VALEA MUREȘULUI !!!

        Raspunde
      • Sebastian ,cum au tăiat pădurile ,nu înțeleg .Mincinos mic ce ești ,acuma te iei și de Faur ,nenorocit ce ești ,Nu cred ca ei fura,nu cred.Esti tacanit rău .

        Raspunde
      • Leric ,de ce nu îl intrebi pe Faur de toate contractele lui păguboase ,de tomberoane ,de cat costa cositul parcului din Barzava,de cum fura lemne cu unii pădurari ,serios ?E normal sa coate 78000 ?

        Raspunde
  36. Mai trebuie să curgă multă apă pe Mureș
    până Sircuta să ajungă la degetul meu mic! Vucu si Faur umar la umar au tăiat zece ani pădurile comunei si voi îmi spuneți mie de astfel de lucruri….cineva ori îi tampit ori face pe prostul! Cat despre activitatea tatalui meu aveți decenta si nu mai exagerați. Părinți mei de peste 20 de ani sunt singurii care au încercat să păstreze identitatea culturală a comunei! Poate altcineva putea să o facă mai bine, dar nu s-a angajat nimeni să facă activități culturale gratuit Rușine să îți fie pt.ca minți cu nerușinare si improsti cu noroi în cine nu trebuie si mai mult de atât nu ai curaj să-ți dezvălui identitatea!

    Raspunde
  37. Feciorică, ce tragi?
    Cui sau linie?
    Obligatoriu drog test la USR

    Raspunde
  38. Ce știe toată lumea mai mucosule este faptul ca tu ai apărut in comuna așa ca un zmeu care vrea sa facă dreptate ,dar îți spun un lucru ,nu ai trăit in Barzava ,nu ai fost amenințat ,nu ai fost parat,nu ai fost jignit,nu și fost dat afara din servici .Fa dreptate in primărie și cu tatăl tău care semnează toate porcăriile Cristinei Faur.Eu nu am plecat din primărie cu mâna goală ,îmi fac dreptate și nu ma voi lasă pana nu acești baroni vor plăti .Iti dau un sfat ,sa te ferești de aceasta fam mizerabila ,nu au mama și tata .Esti rău prostit de acest clan!Esti dus in eroare !Voi demonstra curând ,nu uita!

    Raspunde
    • Fara astfel de apelative! ca nu am mancat din acelasi blid! Este adevarat ca nu am trait in Barzava, dar nu sunt strain de ceea ce se intampla! Sa indrazneasca sa ma ameninte careva!!! Para este pentru oameni mici…Iar legat de activiotatea tatalui meu, sunt convins ca stie sa citeasca ceea ce semneaza! Pot sa te asigur ca nu a fost niciodata in postura profitorului! Cine sunt cei doi stiu prea bine! Cine sunt ceilalti? Atat timp cat au fost timp de un deceniu parteneri si nu v-ati sesizat ma face sa cred ca suntenti indusi in eroare! Eu ce vreau sa evidentiez este ca nu sunt cu nimic mai buni unii ca alti! Dar voi cei v-ati luat de mine ati inteles ca eu fac jocul primarului! Mie imi este la fel de „drag” si de unu si de altul! Barzava merita mai mult decat ce i se ofera in acest moment! Pe mine personal nu ma intereseaza vreo pozitie la nivel local! Iar toata aceasta furtuna creata in jurul acestui subiect nu a facut altceva decat sa evidentieze pactul Sircuta – Vucu, pe care eu il banuiam! USR s-a lamurit in acesta privinta! Momentan iau o pauza ca nu am timp sa va raspund la toti…cand voi considera ca mai este ceva de semnalat nu voi ezita sa atrag atentia asupra subiectului, chiar si cu riscul de a fi considerat partinitor! Nu Faur si Vucu!

      Raspunde
      • Sa te amenințe ,ei te fut direct fără preaviz.Esti futut deja prin tatăl tău fără sa știți .Nu uitați sa ii multumiți Cristinei Faur !! Va iubește așa de mult,va adora!

        Raspunde
  39. Ce vrei tu de fapt ? Sa îl opresti pe Sircuta sa mai facă petiții fam Faur și pe Vucu la fel ,atât !
    Din tot circul tău asta se vede!Noi cetățenii comunei vedem ca nu ii suporti pe Vucu și Sircuta,atât .

    Raspunde
    • Cu astia doi am copilarit, am crescut impreuna, ba am fost si prieten bun cu unul dintre ei, in speta cu Vucu! Din pacate crescand impreuna am cunoscut adevarata lui fata! De Sircuta nu spun nimic ca este prea mic …Iar pe Faur l-ati votat voi barzavenii, eu nu am domiciliul in Barzava….

      Raspunde
      • Pe Faur poți spune ca tatăl tău l-a pus primar,chiar vorbea in locul lui nu știa saracu sa zică numai “buna ziua” și va doresc succes sau distracție plăcută .In toți acești ani tatăl tău a fost complice Draga Sebastian Leric,complice la hoția Dl Faur ,minte la comanda Dl Faur ,mai complice ca voi cine poate fi,angajații primăriei și voi.Pana la urma este vb despre banul public ,despre hoția banului comunei .Sunt banii noștri in buzunarul lor de 12 ani.Nu uita ca suntem mulți împotriva baronului ,urmează un război in Barzava și sper ca Vucu,Sircuta și oricine dorește sa mi se alăture ,sa arătam comunei Barzava unde sunt banii noștri!
        Dar ce ne spui de pădurile composesoratului Sebastian Leric,ce ne spui de lucrările fictive pe bani mulți,de asfaltul care îl ia ploaia.Dl Vucu e privat ,nu el a făcut drumuri,cămine și alte cele .Ura ta este mare din frustrare.Nu îți pasa de Comuna sau de banii noștri,îți dorești sa îți salvezi tatăl și atât.Faur Te-a cumpărat de mult,ești cățelușul lui.HAM HAM! Ești complice și tu și tata-tu .Ti-ai arătat adevarata fata ,asta erai de fapt,un trădător de neam și prieteni,un las,un caracter infect care umbla numai după bani.NU UITA RĂZBOIUL A ÎNCEPUT DEJA ȘI VA CONTINUA!

        Raspunde
      • Nu ajungi nici măcar la unghia lor ,îmi para rău pt tine !

        Raspunde
  40. Pana și Anca și Călin sunt sătui de Fauri dar in afara sa ii vb pe la Colțuri nu îndrăznesc nimic,i-ar termina BUBOASA pe loc 😉.

    Raspunde
  41. MA ALĂTUR DREPTĂȚII ,AȘTEPT VOTUL!JOS PSD!

    Raspunde
  42. Leric,jr e adevarat ca Faur iti da 10 lei de comentariu?
    Asa se aude prin comună dela oamenii lu faur

    Raspunde
  43. Ce ieftin ești ma Leric!!!

    Raspunde
  44. Domnule Sebastian Leric
    Vad ca îl vezi pă Gabi i gropar, spui fara Gabi
    Sati fie rușine!
    Dacă Gabi voia tu crezi ca nu găsea altii sa fie pe scenă decat ai tai?Gabi v a ținut lângă el privitorilor
    Vi tu un vagabond esuat sa ne înveți pe noi și sa dai lectii
    Rusine sa ti fie ca gabi îi tine pă a tai lângă el

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.