ELECTORAL/ Calmul şi vremurile bune se pot întoarce!

ELECTORAL/ Calmul şi vremurile bune se pot întoarce!

Aşadar, pe 2 noiembrie – ALEGERI PREZIDENŢIALE!

Aglomeraţie mare pentru fotoliul prezidenţial de la Cotroceni… 14 candidaţi au decis să concureze pentru cea mai înaltă funcţie din România. Şi tot 14 vor să decidă să reprezinte nr 1 în România. Dar va fi doar unul!

Matematic vorbind, avem o ecuaţie de 13+1! Istoriceşte vorbind, timp de 5 ani se va vorbi doar despre 1! Frumuseţea democraţiei constă în puterea celor mulţi! Voi, dragii mei, voi cei mulţi, aveţi în mintea şi în mâna dumneavoastră soarta unui om dar şi soarta ŢĂRII! Iată de ce nu atât de importantă e soarta celui votat, ci primordiala importanţă o are soarta ţării noastre! Să abandonăm superstiţiile legate de numarul 13 în calendarul datei de 2 noiembrie 2014 şi să alegem un OM, un om adevărat, un politician adevărat, un prim-ministru veridic care ne-a demonstrat că se poate… A fost SINGURUL care a făcut faţă cu eleganţă, cu putere şi cu dreptate în lupta cu maleficul şi deloc regretatul, încă actualul preşedinte, Traian Băsescu.

Purtând, pe 2 noiembrie, destinul României într-un buletin de vot, dragul meu concetăţean, alege demolarea superstiţei 13! Alege pentru performanţa locului întâi! Alege BUNĂSTAREA ŞI RESPECTUL! Alege cu adevărat numarul 1 pentru România! Alege-l pe Călin Popescu Tăriceanu ca PREŞEDINTE AL ROMÂNIEI, căci în viaţă e nevoie şi de noroc, iar norocul României pe 2 noiembrie se numeste Călin Popescu Tăriceanu, numarul 13 pe buletinul de vot!

Calmul şi vremurile bune se pot întoarce!

PLR Arad

Tariceanu presedinte

  1. HAHA Cică eu am in mana soarta tarii si a lui tari… In acest caz, eu, voi alege! Tari sa se duca la a 5-a nevasta!!
    OM-ul din text e marele,unicul Ovidiu Marian.
    Candideaza si el?
    Pe el il votez, doar daca il pune pe Ciupe-Lant-Gros PRIM-MINISTRU!!
    CIUPE PRIM-MINISTRU!!

    Raspunde
    • care e rostul rautatilor astora domnule „Coius”? daca pentru dumneavoastra activitatea politica a unei persoane se rezuma la viata personala, mai exact la numarul relatiilor OFICIALIZATE de astfel..nu pot sa va spun decat ca aveti tot atata rationament cat are si „numele” sau apelativul dvs… coius!

      Raspunde
  2. Eu fac parte din categoria oamenilor suprasaturati de clasa politica romaneasca…dar cu toate acestea consider ca singurul in care mi-as mai putea pune speranta e Tariceanu si de aceea am decis sa il votez! Omul e singurul care
    a demonstrat…

    Raspunde
  3. da serios.. chiar avem o problema! noi nu avem candidati! pai noi din 14 candidati doar unul sa fie mai rasarit nu e normal…pe mana cui sa merg? PDL?PSD? In situatia de fata nu am cum sa aleg pe altcineva in afara de Tariceanu. Asta e un om capabil, care a aruncat un ochi si inspre popor…bravo lui. sa o tina tot asa! bafta

    Raspunde
  4. Bravo Ica,Yoyo si Adina, ati combatut bine azi. Maine schimbati rolurile! Astazi ati fost oameni suprasaturati politic si apolitici, maine veti fi liberali care au regasit adevaratele valori liberale in PLR!
    In seara veti primi de mancare, maine mai vedem.
    Votati Tariceanu Inima Zburdalnica!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.