Falsul medic italian, Matteo Politi, prins la Curtici. Voia să fugă din țară

Falsul medic italian, Matteo Politi, prins la Curtici. Voia să fugă din țară

Falsul medic care a operat la mai multe clinici private din România a fost reținut în județul Arad, la Punctul de Frontieră Curtici. Acesta intenționa să părăsească România.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici, judeţul Arad, au depistat un cetăţean italian căutat de autorităţile române într-un dosar de înşelăciune.

„În data de 6 februarie, ora 06.11, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici (feroviar), I.T.P.F. Oradea, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, călătorind ca pasager într-un tren Inter Regio, pe relaţia București – Budapesta, numitul M. P., în vârstă de 38 de ani, care la controlul de frontieră s-a legitimat cu un paşaport italian”, precizează reprezentanții Poliției de Frontieră.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă, având ca obiect punerea in aplicare a unui mandat de aducere emis de autorităţile române, persoana în cauză fiind cercetată într-un dosar de înșelăciune.

Cetățeanul italian urmează să fie predat în cursul zilei de astăzi unei echipe operative din cadrul Poliţiei Române, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Foto:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.