Florin Tripa (PSD): „Iohannis a fost confiscat de PDL şi transformat în Băsescu 2!”

Florin Tripa (PSD): „Iohannis a fost confiscat de PDL şi transformat în Băsescu 2!”

Atacurile parlamentarilor PDL la adresa lui Victor Ponta arată clar ce îi aşteaptă pe români, dacă alegerile vor fi câştigate de Iohannis, precizează consilierul judeţean Florin Tripa, secretarul executive al PSD Arad.

„Ieşirile publice ale parlamentarilor PDL arată că Iohannis este mai mult candidatul acestui partid decât al liberalilor. În atacurile lor la adresa lui Victor Ponta, se pot citi uşor toate temele politice ale lui Traian Băsescu şi ale PDL. Concret, deputatul Claudia Boghicevici spune că majorarea pensiilor, a salariilor şi a unor ajutoare sociale reprezintă o formă de fraudă. Este unul dintre punctele care ne diferenţiază pe noi şi pe Victor Ponta de oamenii lui Băsescu. Pentru noi, drepturile fiecărui român sunt importante. Noi am găsit şi vom găsi mijloace prin care să indexăm pensiile cu rata inflaţiei, să plătim salariile şi să asigurăm oamenilor un nivel minim de trai. Noi credem că românii vor fi mulţumiţi când creşterea economică se va regăsi în buzunarul lor. Senatorul Igaş spune că Victor Ponta trebuie să plece din ţară. Este un mesaj tipic pentru Băsescu, încărcat de ură, de resentimente. Noi avem ne voie de unire, de toleranţă, de respect inclusiv pentru adversarii politici. Genul acesta de agresivitate tipică pentru regimul Băsescu este preluată de oamenii lui Iohannis şi de Iohannis însuşi, în eventualitatea puţin probabilă în care va câştiga alegerile. Aceste ieşiri publice arată că Iohannis a fost confiscat de PDL şi transformat în Băsescu 2!”, a spus Florin Tripa, secretarul executiv al PSD Arad.

  1. Bravo!! Ai reusit sa scoti atatea cuvinte pe gura! ?Pentru aceasta mare realizare Dl. Tripa primeste locul unu cu coronita la categoria politicianul analfabet al judetului. Locul doi e disputat de CiupeLantGros si Purcariu.
    P.S Nu-l mai lasati la TV pe acest individ, il face de rusine pe PSDistul Marean Vanghelie la retorica si coerenta in discurs….

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.