Încă un LIDL în Arad! Unde va fi magazinul

Încă un LIDL în Arad! Unde va fi magazinul

Succesul pe care LIDL îl are în Arad i-ar fi determinat pe reprezentanţii companiei care deţine brandul să înceapă demersurile pentru a construi încă un magazin în oraşul nostru.

Dacă e să dăm crezare celor povestite de gura lumii, atunci noul magazin al celor de la LIDL va fi în cartierul Grădişte, pe locul fostului depozit de  materiale de construcţii al Bodimar.

Deja, spun sursele noastre, s-a obţinut „acordul vecinilor”, astfel că în viitorul apropiat locuitorii din Grădişte vor avea şi ei un supermarket la îndemână.

  1. In sfarsit! A venit randul si pentru carierul GRADISTE Ma bucur mult Doamne ajuta!

    Raspunde
  2. Perfect pentru locuitorii acestui cartier, sunt multi pensionari care mergeau cu carutu la lidl in vlaicu ….nu doar pentru preturile acceptabile dar si pt.ca nu gaseai in cartier tot ce aveai nevoie

    Raspunde
  3. in sfarsit, va spun sigur ca nu e pacaleala.

    Raspunde
  4. asteptam cu mare nerabdare.felicitari lidl !

    Raspunde
  5. Bodimar a platit chirie CFR-ului !Sa-i fi convins cei de la Lidl sa le dea terenul ????

    Raspunde
  6. LE VIND SI EU O CASA PE VICTORIEI DACA VOR SA FACA

    Raspunde
  7. MultumimLidl abia asteptam pentru ca trebuia sa merg pana in Micalaca ca sa fac cumparaturi de la voi.Cam pe cand va fi gata noul magazin?

    Raspunde
  8. Terminati cu prostiile. Nu exista nici un zvon despre LIDL in Gradiste. LIDL se va deschide vis a vis de Atrium mall. PUZ-ul este deja stabilit

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.