INEDIT/ O companie de turism rusească vrea să câștige bani din DUREREA OAMENILOR

INEDIT/ O companie de turism rusească vrea să câștige bani din DUREREA OAMENILOR

O agenție de turism din Rusia va organiza excursii în zonele devastate de conflictul din estul Ucrainei.

Compania Megapolis Kurort era specializată până nu demult în vacanțe de relaxare pe teritoriul Rusiei, dar acum a luat decizia de a se extinde, așa că va introduce în pachetele sale TURISMUL DE RĂZBOI.

Pe itinerariu se vor afla republicile autoproclamate de la Donetsk şi Lugansk, unde luptele dintre separatiştii pro-ruși şi forţele ucrainene au fost intense în ultimele luni.

„O călătorie va dura aproximativ 4 zile şi va costa aproximativ 2000-3000 de dolari”, a precizat unul dintre directorii companiei de turism, Mikhail Bely.

Un vehicul special, blindat, va fi pregătit pentru grupuri de 5-7 persoane, fiecare grup având la dispoziţie şi agenţi de pază.

Potrivit companiei, 10 persoane şi-au exprimat deja interesul pentru o astfel de vacanţă.

Ideea afacerii l-a şocat pe Stanislav Vinokurov, membru al guvernului autoproclamat de la Lugansk: „Înţeleg şi susţin iniţiativele comerciale din industria turismului, dar să câştigi bani din durerea oamenilor? Nu susţin asta”.

„Nu credem că va deveni o destinaţie permanentă. Este mai degrabă un turism de eveniment”, spune Anatoly Aronov, co-proprietar al agenţiei Megapolis Kurort.

Oamenii vor „să vadă totul ei înşişi, să tragă concluzii şi să decidă acolo pe cine trebuie să ajute”, a adăugat Aronov, precizând că excursiile ar putea fi combinate cu ajutorul umanitar.

Dacă ați fi amator de o astfel de excursie, vestea proastă este că agenţia de turism nu va purta nicio responsabilitate pentru ce s-ar putea întâmpla cu dumneavoastră dacă v-ați decide să mergeți într-o astfel de călătorie.

Foto: vocativ.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.