Întoarsă din concediu, o arădeancă s-a trezit cu LOCUINȚA OCUPATĂ de TREI BĂRBAȚI (VIDEO)

Întoarsă din concediu, o arădeancă s-a trezit cu LOCUINȚA OCUPATĂ de TREI BĂRBAȚI (VIDEO)

În urmă cu trei zile, jandarmii arădeni s-au confruntat cu o situație, dacă nu bizară cel puțin neobișnuită.

Le-a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, că trei bărbați locuiesc ilegal într-un imobil și nu au nicio intenție să-l părăsească. Apelul a fost efectuat chiar de proprietară în momentul în care, după ce s-a întors dintr-o călătorie în afara țării, i-a găsit pe cei trei bărbați în incinta locuinței sale.

Jandarmii s-au deplasat de urgență la fața locului și i-au depistat pe cei trei bărbați instalați comod în imobilul respectiv. Explicațiile acestora cu privire la situația creată au fost de neimaginat și pe alocuri hilare.

Bărbații au declarat că știau că nu locuiește nimeni în acea locuință, au spart ușile și au început să facă curățenie pentru ca șederea lor să fie cât mai confortabilă. Totodată erau convinși că gestul lor de a face curățenie va fi apreciat de proprietarul de drept, iar fapta lor va fi iertată.

În cele 10 zile în care au avut calitatea de ,,chiriași clandestini”, au reușit să facă un consum de peste 250 Kw curent electric pentru încălzirea locuinței.

Jandarmii nu s-au lăsat înduplecați de povestea celor trei bărbați, i-au invitat să părăsească de urgență și necondiționat imobilul ocupat abuziv și au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și violare de domiciliu.

  1. AUTORITATILE DIN ARAD TREBUIE SA PROTEJEZE PE ARADENI DE TOATE VINITURILE , CARE STAU IN ARAD FARA FORME LEGALE.STRAZILE ARADULUI SUNT PLINE DE OAMENI FARA ACTE , CARE CERSESC, FURA SI SE DROGHEAZA.CINE ARE INTERS SA PROTEJEZE ACESTE STARI DE FAPT?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.