Ionel Ciupe: „Prezența ministrului Câmpeanu la Arad ne indică faptul că oraşul nostru este în atenția Guvernului”

Ionel Ciupe: „Prezența ministrului Câmpeanu la Arad ne indică faptul că oraşul nostru este în atenția Guvernului”

Consilierul local municipal Ionel Ciupe, co-preşedinte al ALDE Arad, afirmă că „28 septembrie va rămâne o dată de referință în istoria universitară arădeană, ca un punct care marchează împlinirea spuselor cărturarului și omului de stat arădean Vasile Goldiș: «Școala cea mai bună este cea care zidește caractere, răspândește morala și implementează idealuri»”.

ALDE Arad a transmis celor două universități arădene mult succes în noul an universitar 2015 – 2016, cu convingerea că „succesul studenților și corpurilor academice ale celor două universități, va contribui la emanciparea și recunoașterea Aradului, atât în plan national, cât și în plan internațional”.

Ionel Ciupe spune că ALDE Arad salută această recunoaștere a valorii școlii universitare arădene, care pe 28 septembrie, cu prilejul deschiderii anului universitar, a fost onorată și de prezența Ministrului Educației din Romania, prof. dr. Sorin Câmpeanu”. „Prezența domnului ministru Câmpeanu la Arad ne indică faptul că oraşul nostru este în atenția Guvernului României”, a declarat Ionel Ciupe.

Acesta mai afirmă că „în decursul ultimelor 2 – 3 luni în Arad au fost prezenți trei miniștri ai Guvernului României și şase miniștri secretari de stat, ceea ce denotă că Aradul este respectat și apreciat. Dincolo de actul de mare ținută pedagogică realizat la Arad de domnul ministru Câmpeanu, care a pus bazele unei reale apropieri și colaborări de perspectivă între cele două universități arădene, prezența domniei sale a însemnat și anunțul cu privire la prelungirea termenului acordat profesorilor doctoranzi, cu un an de zile, ca dispensă pentru a putea rămane în funcții academice, fapt ce denotă un act de răspundere academică a domnului ministru Câmpeanu, asigurându-se astfel stabilitate în învățământul universitar”.

Consilierul municipal Ionel Ciupe a precizat că vizita ministrului la Arad a avut și o dimensiune politică. „Vizita domnului ministru Câmpeanu la sediul ALDE ARAD indică clar recunoașterea ALDE ca formațiune politică participantă activ la guvernare, o forță politică apreciată și respectată în România și, iată, și aici la Arad! Sub un guvern eficient și competent, din care face parte și ALDE, România s-a dezvoltat economic iar rezultatele acestei bune guvernări se văd și la Arad, care în anul 2014 a înregistrat, cu 5,4%, cea mai mare creştere economică din România”. ALDE Arad salută poziția economică nr. 1 a Aradului pe plan naţional, Ionel Ciupe afirmând: „Continuăm prin Guvernul României politica aceasta, care s-a demostrat că este una sănătoasă, un prilej de satisfacție și mândrie pentru Arad si arădeni”.

  1. Ionel Ciupe un om care-i pasa de ARAD.

    Raspunde
  2. Lasa alde, etc, ce ai facut tu consilierule? In afara faptului ca bati campii? Se leaga ceva de numele tau in cei 8 ani de cand esti consilier? Ai trecut prin vreo 3-4 partide si acum vi din nou sa vinzi iluzii!

    Raspunde
  3. Cred ca ministrul nici nu stie ce inseamna alde, este din nou o manipulare marca ciupe. DACA FAPTE BA, MACAR VORBE SA FIE.

    Raspunde
  4. Un lucru e sigur , d-nul Ciupe stie sa faca impreuna cu colegii dumnealui din ALDE o politica cu adevarat liberala pt. aradeni , de asemenea faptul ca un numar atat de mare de personalitati din guvernul ROMANIEI au vizitat ARADUL reprezinta o dovada a aprecierii de care se bucura Ionel Ciupe si echipa aradeana .

    Raspunde
  5. un lucru e sigur, vrajala ieftina!!! Poate postezi maine ca vine Iohannis la ARAD SA IL INTALNEASCA PE MARELE OM POLITIC, TRASEISTUL CIUPE

    Raspunde
  6. ALDE ARAD a starnit dinou invidia!

    Raspunde
  7. Ciupe este un om serios,competent,asa incat cei care nu fac altceva decat sa-l blameze,le recomand sa se apuce de stricuit.

    Raspunde
  8. D-le CIUPE trebuie sa te gindesti serios sa candidezi pentru ARAD.Acest PDL care isi schimba mereu masca ACL,ARD,PNL nu ne va mai pacali!!!d-nul FALCA stie taxe impozite cit de mari !!?

    Raspunde
  9. mai frustratilor care sunteti mereu impotriva- ce realizari poti sa ai ca si consilier cand seful vostru falca are majoritate totala in consiliul local?

    Raspunde
  10. Un politician hotarat, responsabil , curajos si cu initiativa , nu degeaba e dumnealui in echipa d-lui Tariceanu , suntem alaturi de d-ta Ionel Ciupe .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.