Mai multe articole din rubrica "" ↑

Show cu ANDREEA BĂLAN și multe surprize pentru copii la festivitatea de aprindere a luminițelor din POMUL DE CRĂCIUN din fața Primăriei!

Show cu ANDREEA BĂLAN și multe surprize pentru copii la festivitatea de aprindere a luminițelor din POMUL DE CRĂCIUN din fața Primăriei!

Pomul de Crăciun din faţa Palatului Administrativ a fost împodobit. Aproape 1 000 de metri de şir luminos şi zeci de fulgi dinamici au fost folosiţi pentru a transforma impresionantul brad de aproximativ 20 de metri într-un adevărat punct de atracţie pentru arădenii de toate vârstele, anunță Primăria.

În ajun de Sfântul Nicolae începând cu ora 18 va avea loc mult așteptata festivitate de aprindere a luminițelor care împodobesc Bradul de Crăciun. Primăria Arad prin Centrul Municipal de Cultură au pregătit şi în acest an un program deosebit dedicat acestui moment special al Sărbătorilor de Iarnă.

Evenimentul va începe cu un program de colinde și cântece de iarnă, urmat de aprinderea instalaţiei de lumini de către primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, iar între timp va ajunge şi Moş Nicolae care va lăsa sub brad nu mai puţin de 8 000 de pacheţele pentru cei mici.  Ultima parte a evenimentului a fost rezervată Andreei Bălan, artista prezentând la Arad, noul ei show special creat pentru sărbători, Fantezia de Iarnă.

Şi tot în această seară va fi pus în funcţiune şi Tramvaiul lui Moş Crăciun, care începând de anul acesta are o nouă înfăţişare, informează Primăria.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.