Marin Lupaș NU ȚINE CONT DE COLORATURA POLITICĂ: „Promisiunile făcute arădenilor PRIMEAZĂ”

Marin Lupaș NU ȚINE CONT DE COLORATURA POLITICĂ: „Promisiunile făcute arădenilor PRIMEAZĂ”

Consilierul independent Marin Lupaș este decis să pună umărul pentru depășirea disputelor politice din cadrul Consiliului Municipal și să lupte pentru respectarea angajamentelor față de arădeni. Acesta a anunțat că va susține o serie de proiecte cuprinse în programele altor candidați și asta pentru că, spune Lupaș, consilierii municipali trebuie să fie preocupați de respectarea angajamentelor față de cetățeni.

„Administraţia locală are nevoie de credibilitate, are nevoie să recâştige încrederea cetăţenilor. Cred că trebuie să pornim de la respectarea promisiunilor făcute, de la proiectele propuse arădenilor. În acest sens, am reanalizat ideile propuse în campania electorală de toţi competitorii şi am selectat o serie de propuneri cu care sunt de acord şi pe care le voi vota în CLM, atunci când vor ajunge pe ordinea de zi”, a precizat Marin Lupaș.

Proiectele pe care consilierul independent le va sprijini se referă la revizuirea sistemului de taxe şi impozite locale, rezolvarea problemei CET, proiectul de regenerare urbană, cu menţiunea urmăririi implementării proiectului, inclusiv calitatea lucrărilor, ealizarea unui Aqua Park la ştrand, construirea unui Spital Matern nou, precum și a unei noi clinici oncologice, realizarea unor terenuri de sport în cartiere, realizarea unui Parc Tehnologic, amenajarea unui parc nou în Arad, reînnoirea parcului mijloacelor de transport în comun, amenajarea canalului Mureşel, precum și valorificarea Cetăţii Aradului.

„Lista proiectelor o consider deschisă. Mai mult, sunt dispus la orice formă de dialog sau dezbatere care va conduce la concretizarea acestor proiecte, la transpunerea lor în hotărâri care să poată fi votate”,  a mai spus consilierul independent.

Marin Lupaș vrea să promoveze interesele pragmatice ale comunităţii locale, independent de jocurile politice.

 

  1. Deja o dă cotită mistăr Lupaș.
    Pregătește terenul sa-l susțină pe Falcă sub umbrela interesului cetățeanului.
    Fix asa ne si așteptam. Doar nu era sa spuna direct ca o sa-i răsplătească susținerea din campania electorala.

    Raspunde
  2. Succes domnului Lupas, va fi greu si NU CRED ca hotii din PNL si PSD o sa vrea o astfel de NORMALITATE pe care o propuneti. Ei vor circ si scandal, altfel nu ar vedea lumea ca fura pe la spate cand se cearta pe fata.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.