Medicii i-au pus un DIAGNOSTIC CUMPLIT cu O ZI ÎNAINTE DE NUNTĂ. Ce a făcut mireasa după primirea veștii!

Medicii i-au pus un DIAGNOSTIC CUMPLIT cu O ZI ÎNAINTE DE NUNTĂ. Ce a făcut mireasa după primirea veștii!

O tânără a primit un diagnostic cumplit cu o zi înainte de a-și uni destinul cu iubirea vieții ei, un fost coleg de facultate. Cu toate că a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer, femeia a decis să meargă la altar cu alesul inimii ei.

Milly Simmie, în vârstă de 29 de ani, din Tonbrigde (Kent), Marea Britanie, a rămas șocată să afle că suferă de cumplita boală, cu doar o zi înainte de a se căsători.

„Am avut mereu un stil de viață sănătos și foarte activ. Dar medicii mi-au descoperit la o radiografie nu mai puțin de 45 de tumori pe organele vitale. Am început să mă îngrijorez”, a povestit mireasa.

Doctorii au avertizat-o pe Milly că are 40 de tumori în plămâni și alte 5 în ficat, și că s-ar afla în fază terminală. Tânăra a fost avertizată că suferă de o formă rară de cancer și că ar mai putea trăi între 2 și 10 ani. Prima reacție a femeii a fost să nu se mai căsătorească, însă, ulterior a decis că nunta nu poate fi oprită, astfel că, în ciuda veștilor devastatoare, Milly și logodnicul ei, Alastair, au decis să pășească spre altar, unde și-au unit destinele într-o ceremonie emoționantă.

În ziua nunții, tinerii au dat cumplita veste tuturor invitaților, care s-au adunat cu toții în jurul lor și și-au arătat susținerea. Ba mai mult, domnișoarele de onoare au făcut totul ca petrecerea să fie una de neuitat.

Mirii au fost nevoiți să amâne plecarea în luna de miere, deoarece Milly a început tratamentul de chimioterapie.

Sursa: catholic.org

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.