Mirandolina Prișcă REVINE la şefia Spitalului Judeţean

Mirandolina Prișcă REVINE la şefia Spitalului Judeţean

Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad va avea în curând un nou manager, după ce dr. Mirandolina Prișcă a trecut și proba de prezentare a proiectului de management, care s-a desfășurat luni.

Reamintim că în data de 21 decembrie a avut loc proba scrisă a concursului pentru postul de manager al SCJU Arad. Nota finală obținută de dr. Mirandolina Prișcă este 8,44.

„Mă bucură faptul că echipa de conducere a Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad va fi completată în curând cu doamna dr. Prișcă în funcția de manager. Sunt convins că această echipă va asigura un management mai performant și va implementa cu succes «Strategia de sănătate a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad». Sistemul de sănătate arădean, un sistem «bolnav» aflat în plin proces de «însănătoșire», are nevoie de o echipă performantă. Urmează ca în perioada imediat următoare să aibă loc validarea rezultatului, iar ulterior, la începutul lunii ianuarie, să aibă loc numirea doamnei Prișcă în funcția de manager. Contractul noului manager va fi semnat pe o perioadă de trei ani de zile, urmând ca, anual, să aibă loc o evaluare a îndeplinirii criteriilor de performanță”, a declarat Adrian Țolea, președintele interimar al Consiliului Județean Arad, într-un comunicat de presă.

De remarcat, că dr. Mirandolina Prişcă a mai condus Spitalul Judeţean şi în perioada 2005 – 2009.

  1. domnule TOLEA o vei evalua pe MIRANDOLINA dupa performanta sotului ei? care nu are nici o contributie la matern,nu stie unde sunt salile de operatii,nu are nici o pacienta.pentru . ce primeste salar?

    Raspunde
  2. vai lasati voi PDL- listi voi vorbiti de datori si laudatil pe IOTCU vati pierdut scaunu Olarita sa mearga la pensie
    ajungi mai lase si pe alti ,

    Raspunde
  3. D-na Doctor Prisca sa-si aleaga alt director economic Lucuta ii omul lui Olarita si are aspirati inalte de manaer poate vrea s-a aibe surprize ,daca se uita in jur gaseste economisti tehnocrati cu expierenta in domeniul sanatatii

    Raspunde
  4. Pupandinele de la Spitalul Capalnas trebuie schimbate
    altfel il duce spre desfintare si ar fi pacat au fugit acolo crezand ca scapa dupa ce a falimentat judeteanu

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.