VIDEO/ Un primar face GESTURI OBSCENE într-o şedinţă de consiliu local!

Primarul unei comune i-a arătat un semn obscen unui cetăţean care şi-a permis să-i adreseze o întrebare într-o şedinţă a consiliului local.

S-a petrecut la Şofronea, unde Ioan Babău, primarul social-democrat al comunei, a uitat pentru o clipă că ocupă cea mai importantă poziţie din comunitate, comportându-se mai ceva ca pe maidan.

Interpelarea cetăţeanului viza furtul corpurilor de iluminat public din comună, Ioan Babău fiind întrebat dacă a sesizat acest lucru organelor competente. Acesta a răspuns negativ, agitând degetul mijlociu spre cetăţeanul cel curios.

  1. Ce va mira,dlor? Asta-i obscenitate? Tot comportamentul cotidian al alesilor este,nu doar obscen,ci penal! Punteti-l pe Capraroiu/Vamesoiu sa-i numere ouale si va cruciti cate are/ar trebui sa aiba….penalul! Ps. De dosarele lui Feies nu spuneti nimic? Sau ale altor infractori alesi…!!!

    Raspunde
  2. omul nu s-a trezit de la petrecerea de Craciun. probabil o tine numai intr-o veselie pana dupa Anul Nou si s-a trezit ala sa intrebe de becuri 🙂

    Raspunde
  3. Uitați-vă și voi unde se ține ședința de consiliu, parcă sunt la birt, toți cu coatele pe masă și nu doar primarul ci toți consilierii, și nu sunt singurii din țară, mai toți se comportă la fel, ce-i drept este că în orașele mari sunt îmbrăcați mai domnește dar comportamentul tot de animal îl au.
    Aștia sunt oamenii de vază ai orașelor, niște borfași care nu au nici o treabă cu buna gospodărire a comunei.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.