Nici BORDELURILE nu mai sunt ce au fost! Noul TREND care atrage clienții ca un MAGNET (FOTO)

Nici BORDELURILE nu mai sunt ce au fost! Noul TREND care atrage clienții ca un MAGNET (FOTO)

Un nou trend în materie de prostituție începe să ia amploare. Mii de bărbați preferă să apeleze la aceste bordeluri decât la cele clasice. 

Deși există deja în mai multe părți ale lumii, acum s-a deschis și în Germania primul bordel cu păpuși sexuale. Acești roboți arată exact ca niște prostituate reale, fiind confecționate dintr-un plastic moale și silicon, care imită textura pielii.

Evelyn Schwarz este proprietara bordelului, care se numește Bordoll și se află în Dortmund, iar afacerea îi merge extrem de bine.

Ea a achiziționat 11 păpuși din Asia, fiecare costând aproximativ 2 000 de dolari. Acestea au nume, diferite înălțimi, culori de păr și mai multe mărimi de sâni. Una din păpuși are părul albastru și arată ca un personaj anime, fiind „închiriată” mai ales de cei care au astfel de fetișuri.

Patroana spune că „fetele” au clienți și de câte 12 ori pe zi, iar tariful pe oră este de 80 de euro. Bărbați de toate vârstele și profesiile îi trec pragul, iar 70% dintre ei se întorc și a doua oară.

De asemenea, Evelyn susține că unele dintre soțiile lor știu unde se duc, ba chiar îi așteaptă în mașină în timp ce ei își satisfac fanteziile sexuale cu un robot. Ele preferă asta decât să știe că le înșeală cu o femeie reală.

Un singur incident a avut loc de când a deschis bordelul, și anume Anna, una din cele mai populare păpuși, a fost ruptă în urma unei partide mai … înflăcărate, de un client care a făcut exces de zel.

Sursa: mirror.co.uk

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.