Aradul va avea de la 1 iunie un nou parc pentru copii

Aradul va avea de la 1 iunie un nou parc pentru copii

Noul parc pentru copii din Arad numit „Aventura voinicilor” va fi inaugurat în data de 1 iunie. Primarul Gheorghe Falcă a anunţat că lucrările sunt în toi iar în data de 1 iunie când va avea loc inaugurarea în parc vor avea loc și diverse spectacole.
Parcul va avea o suprafață de 17.000 metri pătrați iar valoarea investiției se ridică la peste 4,2 milioane lei. Acesta se întinde de la Maranata și până în Parcul Europa.
„Noul parc al copiilor va fi inaugurat la data de 1 iunie, când va fi organizat şi un program special de Ziua Copilului. Ne dorim ca după inaugurare, în parteneriat cu grădiniţele şi şcolile din oraş, să organizăm, periodic, evenimente pentru cei mici în acest parc”, a declarat primarul. Acesta va fi cel de-al doilea parc din municipiu destinat copiilor.
Noul parc va avea printre altele o piramidă, un labirint, un hexagon de căţărare, un vapor, un avion, o maşină de teren din lemn, dar și o pistă pentru skateboard. De asemenea, copiii vor mai avea la dispoziţie tobogane, castele de lemn şi leagăne. Edilul-şef a mai precizat că în parc vor mai fi plantați 45 de arbori, o sută de arbuști și trandafiri.

  1. Aradenii care protestau in 2012 fiindca credeau ca va disparea parcul copiilor ce parere au acum? Ar trebui sa isi ceara scuze impreuna cu niste politicieni….

    Raspunde
    • hai sa nu ne lasam dusi de nas cu cativa arbori si trandafiri cand si parcul de la padurice a fost pe jumatate distrus… peste parcul asta va trece noul pod catre strand asa ca hai sa ne imagina ce mult aer curat vor respira copilasii ..

      Raspunde
    • Noi vorbim de vechiul parc al copiilor. Nu te fa ca nu stii!

      Raspunde
  2. Unde o sa treaca noul pod? habar nu ai…

    Raspunde
  3. Doresc sa-i intreb pe cei care au dotat parcul cu banci daca le-au incercat, daca sa-u asezat macar odata pe ele. Sunt groaznic de incomode. erau mai bune cele cu doua scaduri si un spatar.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.