O ROMÂNCĂ, printre VICTIMELE AVALANȘEI care a ÎNDOLIAT Italia. Videoclip ÎNFIORĂTOR din interiorul HOTELULUI

O ROMÂNCĂ, printre VICTIMELE AVALANȘEI care a ÎNDOLIAT Italia. Videoclip ÎNFIORĂTOR din interiorul HOTELULUI

Printre zecile de persoane dispărute în urma avalanșei de azi noapte care a lovit hotelul unei stațiuni din centrul Italiei se află și o română împreună cu cei doi copii ai săi.

Românca dispărută este soția unui bucătar renumit, pe nume Gianpiero Parete. Adriana, împreună cu soțul și cei doi copii lor, Gianfilippo și Ludovica, ar fi decis să plece într-o minivacanță și au ales ca destinație hotelul din apropierea vârfului Gran Sasso, care a fost surprins de avalanșă ieri.

Soțul româncei, Gianpiero, a reușit să supraviețuiască, dar Adriana și cei doi copii au rămas blocați în hotel, fiind surprinși de avalanșă.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FR0maniaViral%2Fvideos%2F246073569163036%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe]

Gianpiero Parete se afla, în momentul producerii tragediei, afară din incinta hotelului, fiind luat rapid de salvatori și transportat la un spital. Acum, el se află la terapie intensivă.

„A venit avalanșa și totul a fost acoperit de zăpadă, însă am reușit să ies. Mașina nu a fost îngropată sub nămeți, așa că am așteptat sosirea echipelor de salvare… Am pierdut totul. Soția mea, Adriana, și cei doi copii ai mei sunt acolo”, a declarat soțul româncei, conform Libertatea.ro.

 

 

Citește și:

BREAKING NEWS/ Hotel LOVIT de AVALANȘĂ! Sunt ZECI de MORȚI. Numărul VICTIMELOR, în continuă CREȘTERE (GALERIE FOTO/VIDEO)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.