PERCHEZIȚII după depistarea camionului plin cu țigări de CONTRABANDĂ: S-au găsit peste 10.000 de EURO (FOTO + VIDEO)

PERCHEZIȚII după depistarea camionului plin cu țigări de CONTRABANDĂ: S-au găsit peste 10.000 de EURO (FOTO + VIDEO)

Duminică, 8 august, mai multe forțe de ordine au pus în executare 14 mandate de percheziție domiciliară, la persoane din județul Arad, bănuite de contrabandă.

În dimineața zilei de 8 august, polițiștii orașului Sebiș au identificat un ansamblu auto, format din cap tractor și semiremorcă, parcat în comuna Hălmagiu, județul Arad, șoferul acestuia nefiind la fața locului.

În urma efectuării percheziției ansamblului auto, au fost descoperite, în interiorul acestuia, 82.265 de pachete cu țigarete netimbrate sau timbrate necorespunzător.

De asemenea, au fost prelevate mai multe probe biologice și urme papilare, care urmează a fi examinate, în vederea identificării conducătorului auto.

În seara zilei de 8 august, în urma investigațiilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, au fost efectuate 14 percheziții domiciliare, la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete, fiind descoperite și indisponibilizate 400 de pachete cu țigarete netimbrate sau timbrate necorespunzător, 7.980 de lei și 10.900 de euro.

Polițiștii continuă cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.