PNL reacționează prin Mihai Pașca: „E clar că pentru domnul Wiener campania electorală nu s-a încheiat”

PNL reacționează prin Mihai Pașca: „E clar că pentru domnul Wiener campania electorală nu s-a încheiat”

Mihai Pașca, vicepreședinte al Organizației Municipale PNL Arad, ales duminică în funcția de consilier municipal, a reacționat după declarația senatorului USR Adrian Wiener.

„E clar că pentru domnul Wiener campania electorală nu s-a încheiat, discursul domniei sale rămânând în aceeași cheie. Asta probabil datorită faptului că pentru el miza reală sunt alegerile generale de peste două luni și păstrarea unui loc în parlament. Totuși, este momentul să lăsăm deoparte retorica electorală. Faptul că Fifor și PSD au înregistrat la Arad cel mai umilitor rezultat pentru ei din ultimii 30 de ani e doar un prim pas. Oamenii așteaptă de la noi, cei cărora le-au dat votul acum două zile, să lăsăm de-o parte orgoliile și să trecem la treabă. Valabil și pentru domnul Wiener și colegii domniei sale. Așa că noi cei de la PNL, în respect pentru rezultatul alegerilor, am întins o mână adversarilor de până ieri și am invitat USR și pe liderii săi să își asume responsabilitatea ce vine odată cu obținerea acestui rezultat. E momentul ca liderii USR Arad să arate că dincolo de atacuri, critică și în general vorbe, sunt capabili și de seriozitate și o atitudine constructivă pentru oraș”, a spus Mihai Pașca.

În final, acesta a adăugat: „Cât despre intenția de a negocia principii, despre care domnul Wiener vorbea, sper ca a fost vorba despre o greșeala de exprimare, pentru că, luând exemplul regretatului Corneliu Coposu, ceea ce nu ar trebui negociat niciodată sunt tocmai principiile”.

  1. vorbeste Falca prin gura lui sau mi se pare?

    Raspunde
  2. cine este si pleasca asta portocalie? sper ca USR sa nu ia marul otravit a gunoiului de falca. votam USR!

    Raspunde
  3. +să lăsăm de-o parte orgoliile și să trecem la treabă.* Ma trompeta portocalie , 16 ani ce pana mea ati facut? Ati infestat tot ce misca in Arad cu slugoii vostri analfabeti si ati facut din Mica Viena un catun uitat de lume. Mars dracului de cioacker!

    Raspunde
  4. jr sa ne explice cum e cu terenu de la Polivalenta 😉

    Raspunde
  5. nu trebuie sa se faca nicio negociere cu acest organ ioxic

    Raspunde
  6. Si cu izlazul din capatul strazii Constitutiei ar cam avea de dat explicatii

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.