Prin ce se remarcă un generator de la ENERGEN?

Prin ce se remarcă un generator de la ENERGEN?

Compania ENERGEN, considerată atât de consumatorii individuali, cât mai ales de cei industriali drept una dintre cele mai serioase și responsabile din domeniu, a înțeles nevoia clienților de a dispune de curent electric neîntrerupt, pentru a-și desfășura continuu activitatea sau pentru a-și putea maximiza profitul.

Clienții spun că au observat diferențe considerabile între generatorul de la ENERGEN și cel folosit anterior, achiziționat de la altă companie. Care sunt atuurile prin care gama de grupuri electrogene de la ENERGEN se remarcă pe piață și de ce sunt aceste modele cele mai apreciate? Răspundem la cele două întrebări în continuare.

Generatorul de curent de la ENERGEN – atuuri care fac diferența

Pentru o funcționare perfectă, pe o perioadă de timp îndelungată, generatorul de curent trebuie să îndeplinească câteva criterii importante, cum sunt calitatea materialelor componente, dimensionarea potrivită în funcție de scopul utilizării și construcția robustă, rezistentă la șocuri.

Pe piață există grupuri electrogene care îndeplinesc doar o parte din aceste cerințe. Sunt însă și companii care comercializează astfel de aparate înalt calitative, cum este, de exemplu, ENERGEN, care nu face niciun compromis când vine vorba despre fiabilitatea și unicitatea produselor vândute. Iată la ce capitole excelează compania și, implicit, produsele din portofoliul acesteia:

  • Ofertă bogată și variată

Numeroasele grupuri electrogene regăsite pe site-ul firmei au puteri diferite ale motorului, cuprinse între 10 și 3.300 de kVA, pentru a satisface o plajă cât mai largă de nevoi. Și dimensiunile diferă de la un model la altul, acestea fiind, desigur, stabilite în funcție de puterea motorului.

  • Preț de producător

Orice model de generator Diesel sau pe gaz de la ENERGEN poate fi achiziționat la preț de producător, cu adevărat competitiv pe piață. De altfel, varietatea produselor și prețul accesibil al acestora sunt printre cei mai importanți factori care îi fac pe clienți să revină de fiecare dată pe site-ul www.energen.eu.

  • Furnizori de renume

Datorită seriozității și profesionalismului care o definesc, compania colaborează cu unii dintre cei mai mari furnizori de pe piața internațională, deținând un portofoliu de clienți cu o foarte mare notorietate pe plan mondial. Ca atare, piesele utilizate la realizarea generatoarelor sunt de o calitate superioară incontestabilă, iar încrederea cumpărătorilor români în produsele ENERGEN crește pe zi ce trece.

  • Sustenabilitate și rezistență

Mergând pe ideea de sustenabilitate și rezistență, generatoarele de curent Diesel și cele pe gaz de la ENERGEN sunt proiectate astfel încât să poată fi exploatate fără nicio problemă o perioadă îndelungată, de până la 15 ani.

  • Grad redus de poluare fonică

Funcționarea unui generator de curent electric implică un grad de poluare fonică foarte ridicat. Pentru a reduce intensitatea zgomotului produs de aparatul aflat în funcțiune, cei de la ENERGEN au dotat toate generatoarele din portofoliu cu carcase ultra-rezistente, care asigură o funcționare silențioasă.

ENERGEN – servicii ireproșabile de consiliere

Toate acestea, alături de serviciile de consiliere gratuită oferite cu profesionalism de specialiști, fac din ENERGEN cea mai apreciată companie din domeniu pe piața autohtonă. Dacă în alte domenii nu se pune accentul pe consiliere, în cazul unui astfel de business, acest serviciu are o importanță majoră.

Nu puțini sunt clienții care nu au multe cunoștințe tehnice despre grupurile electrogene, și atunci, pentru a nu lua o decizie greșită, aleg să ceară sfatul unor oameni care lucrează zilnic cu astfel de produse și care cunosc mult mai multe informații decât ei.

Totodată, și comunicarea after sale este la fel de importantă, având în vedere că, de cele mai multe ori, cumpărătorii solicită sprijinul pentru punerea în funcțiune, verificarea și utilizarea generatorului. Toate acestea sunt cu atât mai importante cu cât, conform experienței acumulate de membrii echipei ENERGEN, nu toți utilizatorii citesc instrucțiunile de folosire sau o fac la modul superficial.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui generator de curent care să vă susțină activitatea pentru mai bine de 15 ani, care să funcționeze la parametri optimi în tot acest timp și în care să investiți corect, ENERGEN este compania în care vă puteți pune toată încrederea. Achiziționând unul dintre produsele din portofoliul său, veți primi o soluție eficientă pentru menținerea curentului electric în timpul penelor de curent și totodată veți beneficia de servicii premium de consiliere ante- și post-vânzare, precum și de garanția unui produs fiabil și performant.

Loading...
Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.