Războiul dintre PNL și USR PLUS continuă la Arad. Mihai Pașca: „Și totuși? Ipocrizie sau incompetență domnilor colegi?

Războiul dintre PNL și USR PLUS continuă la Arad. Mihai Pașca: „Și totuși? Ipocrizie sau incompetență domnilor colegi?

PNL și USR PLUS continuă să se războiască la Arad, în pofida faptului că pe plan central au bătut palma și guvernează împreună.

Astfel, după ce consilierii locali municipali ai USR PLUS au explicat de ce nu au votat un proiect de pe ordinea de zi a Consiliului Local Municipal (CLM), colegul lor liberal Mihai Pașca i-a „urecheat”, sugerând că aceștia ar fi dat dovadă de ipocrizie sau incompetență.

Mihai Pașca a invocat faptul că un proiect similar (care vizează un schimb de terenuri între Consiliul Județean și Municipalitate) a fost votat de consilierii județeni ai USR PLUS.

Dar, iată replica lui Mihai Pașca:

„Și totuși? Ipocrizie sau incompetență domnilor colegi de la USR?
Apropo de povești. Azi dimineață (n.r. – ieri) am văzut explicația produsă de USR Arad pentru a mai drege cumva busuiocul după circul de ieri din CLM. Știți vorba aia cu mai bine tăceau? Pe scurt ne spun cei din USR că ar fi votat proiectul în cauză dacă ar fi știut despre ce e vorba dar nu au avut suficiente date și informații despre el și că nu știu care sunt intențiile administrației liberale.
Ei, ca să nu o mai lungim, puteți vedea cu toții că la 27.11.2020 – adică acum o lună – Consiliul Județean a votat aprobarea proiectului despre care cei din USR zic ca nu știu nimic. Ce e și mai interesant e că, așa cum putem observa din document, spre final, proiectul a fost votat și de cei 5 consilieri județeni USR.
Concluzii:
Fie cei din USR sunt atât de dezorganizați că habar nu are stânga ce face dreapta și nu comunică între ei.
Fie cei 5 USR-isti din consiliul județean habar nu au ce au votat.
Fie colegii lor din CLM au căutat un motiv de scandal gratuit și de dat în stambă, așa că s-au prefăcut că nu mai știu nimic despre proiectul votat de colegii lor de partid acum o lună.
Ce e și mai trist e ca eroii noștri din poză, încearcă acum să justifice poziția lor de ieri printr-un comunicat ce nu poate fi decât fie o minciună, fie încă o dovadă de diletantism și neprofesionalism.
Politica și administrația nu se fac așa, iar dacă nevoia celor din USR Arad de a ieși în evidență e atât de mare, le recomandăm să o facă în mod constructiv și profesionist și să vină în CLM cu proiecte bune pentru arădeni. Le promit că întreg grupul de consilieri liberali îi va susține. Pentru că așa cum am mai spus-o de multe ori, e timpul să lăsăm orgoliile și frustrările personale la o parte și să ne dăm mâna pentru Arad, pentru că asta așteaptă oamenii de la noi, nu spectacole de doi lei.
În link – Hotărârea CJA privind transferul terenului pentru proiectul de la Aeroport, votată și de cei 5 consilieri județeni USR
Foto: Facebook
  1. cand te gandesti ca astia sunt la guvernare iti vine sa te iei cu mainile de cap

    Raspunde
  2. astia de la usr sunt si ipocriti si incompetenti. daca se verifica atent cv lor se vede ca n-au nici studii temeinice si nici expertiza profesionala . sunt niste baloane umflate .NU TREBUIESC BAGATI IN SEAMA

    Raspunde
  3. „…ne spun cei din USR că ar fi votat proiectul în cauză dacă ar fi știut despre ce e vorba dar nu au avut suficiente date și informații despre el… ” este textul pe care îl bagă și în alte consilii locale din județ. Prin urmare , asta este linia politică. Ar putea sa mai schimbe formularea.

    Raspunde
  4. Mai Pasca , ia mai spune-ne tu ce noutati ai despre combinatia ta cu terenul de la Polivalenta ?

    Raspunde
  5. astia de la usr n-ar trebui sa mai mearga la sedinte fiindca ei nu pricep ce trebuie sa voteze ei fac scandal asa de dragul sa intre in rvidenta probabil stau mai rau cu discernerea

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.