Șansă unică! Puteți urca spectacolul arădean „Orașul nostru” pe podiumul UNITER

Șansă unică! Puteți urca spectacolul arădean „Orașul nostru” pe podiumul UNITER

O ultimă întâlnire înainte de marea gală a premiilor Uniunii Teatrale din România – UNITER! Spectatorii arădeni sunt poftiți joi, 3 mai, de la ora 19, în sala Studio a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” să urmărească cel mai titrat spectacol arădean al momentului: „Orașul nostru”, în regia lui Cristian Ban.

Spectacolul a fost nominalizat de juriul format din criticii de teatru Ludmila Patlanjoglu, Călin Ciobotari și Alina Epîngeac  la categoria „Cel mai bun spectacol”.

„Orașul nostru a fost o mare provocare pentru mine și pentru echipa de actori arădeni. Mai ales că textul a fost adaptat de mine special pentru ei și chiar dacă este vorba despre orașul Arad, mă bucur că spectacolul nostru are o viață bună și este apreciat indiferent unde se joacă”, afrimă regizorul Cristian Ban.

„Orașul nostru a fost și este un pariu câștigat. Și asta pentru că vorbim despre un spectacol care nu aparține doar artiștilor și publicului, ci orașului. Aradului. Acelei părți din noi pe care întotdeauna o vom numi acasă. Așa că această nominalizare vine acolo unde trebuie să vină: ACASĂ”, precizează managerul teatrului arădean, Bogdan Costea

Spectacolul îi reunește pe aceeași scenă pe actorii: Ioan Peter, Alex Margineanu, Cecilia Lucanu-Donat, Angela Petrean-Varjasi, Stefan Statnic, Dorina Darie-Peter, Roxana Sabău, Robert Pavicsits și Calin Stanciu. Scenografia poartă semnătura Cristinei Milea.

Și pentru că întotdeauna părerea publicului contează, vă poftim să fiți parte directă a celui mai mare eveniment teatral al anului. Votul dumneavoastră este esential pentru urcarea pe podiumul premianților a spectacolului „Orașul nostru”. Votați așadar pe www.uniter.ro/votul-publicului-gala-uniter-2018.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.