Serul Johnson & Johnson, administrat în doză unică, preferat de arădeni

Serul Johnson & Johnson, administrat în doză unică, preferat de arădeni

Serul Johnson&Johnson, administrat într-o singură doză, va fi disponibil în mai multe centre de vaccinare din municipiu.

Începând de joi, 28 octombrie, vaccinul Johnson&Johnson va fi administrat și în centrul amenajat în incinta Sălii de Sport CSS (str. Predeal nr.8A), unde în prezent imunizarea se face doar cu Pfizer.

Astfel la nivelul municipiului Arad, serul administrat în doză unică va fi disponibil în 2 centre de vaccinare – Cinema Grădiște (str. Petru Rareș nr.25) și Sala Sport CSS (str. Predeal nr.8A) – iar în weekend la centrul deschis temporar în Piața Obor.

În plus, la maratonul vaccinării organizat la sfârșitul acestei săptămâni se vor administra serurile Johnson&Johnson și Pfizer.

„Am remarcat un interes crescut pentru serul în doză unică, fapt reflectat în activitatea crescută la singurul centru de vaccinare din municipiu care administra acest ser, respectiv centrul din Grădiște. Prin urmare, pentru a degreva situația de acolo și pentru a face serul mult mai accesibil, am luat decizia ca acesta să fie distribuit și altor centre din municipiu”, a explicat viceprimarul Lazăr Faur.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.