În sfârşit! Se LUCREAZĂ INTENS la drumul Arad – Felnac (FOTO)

În sfârşit! Se LUCREAZĂ INTENS la drumul Arad – Felnac (FOTO)

Lucrările la drumul judeţean DJ 682 Arad – Felnac se află în plină derulare.  Zilele acestea, pe drum a început turnarea unui nou strat de asfalt.

„Vorbim despre o lucrare de modernizare a unuia dintre cele mai importante drumuri din partea de sud a judeţului, drum care va contribui atât la dezvoltarea localităţilor Felnac, Secusigiu şi Zădăreni prin atragerea de investitori, cât şi la fluidizarea traficului pe această parte. Lungimea drumului este de 17 km, din care în anul 2015 s-au modernizat aproximativ 4 km. Am avut o perioadă de câteva luni în care nu s-a lucrat, din cauza condiţiilor meteorologice, fapt ce a produs disconfort locuitorilor din această zonă. Lucrările au fost reluate şi sperăm că anul acesta drumul va fi finalizat”, a subliniat Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad.

„Constatăm cu bucurie că pe acest drum se continuă lucrările de asfaltare. Majoritatea locuitorilor din Secusigiu fac naveta în Arad, iar de-a lungul timpului au avut loc accidente din cauza stării drumului. Au fost momente dificile, dar suntem mulţumiţi că după eforturi îndelungi ale Consiliului Judeţean s-a reuşit începerea acestor lucrări”, a declarat Ilie Cheşa, primarul localităţii Secusigiu.

„Este o lucrare foarte importantă pentru comuna Felnac, pentru locuitori şi pentru investitorii locali. Nu puteam să atragem fonduri fără mijloace corespunzătoare de acces în comuna noastră. Acest drum va însemna mult pentru dezvoltarea noastră, pentru toţi cetăţenii”, a declarat, la rândul său, Nicolae Selegean, primarul localităţii Felnac.

În data de 11 martie 2015 s-a semnat contractul pentru demararea lucrărilor, termenul de finalizare fiind de trei ani. Valoarea lucrării este de 17.159.580 lei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.